logo

Ето коя е любимата храна на проститутките СНИМКА

Ето коя е любимата храна на проститутките СНИМКА

Любимата храна на проститутките неочаквано беше разкрита в ефир и предизвика нещо страшно сред потребителите в социалните мрежи, които особено в моментната ситуация на изолация са особено активни.

Двама от претендентите за приза от 100 000 лева в кулинарното състезание "Мастършеф" - театралната режисьорка Неда и копирайтърът Ивайло, приготвиха за журито пастата на куртизанките с многозначителното име путанеска.

Шаш! "Мис Дупе" гръмна в "Мастършеф" СНИМКИ

Ястието, обожавано от италианските жрици на любовта, се оказа талятеле с домати, аншоа, маслини, каперси и чесън. В миналото представителките на най-древната професия предпочитали тази храна, защото била евтина, можели да си я позволят и действала като афродизиак.

Ето я рецептата за имунитет на Силвена Роу по време на изолация! 

"Моята путанеска е по-добра от путанеската на Ивайло", заяви Неда, докато приготвяше ястието. За да я засенчи, копирайтърът овкуси своята паста със сос от скарида и накара шеф Силвена Роу да си оближе пръстите. "Пикантно мирише твоята путанеска, има потентност в нея", отсече доволна блондинката от журито в "Мастършеф"./show.blitz.bg

Коментирай

с дъх на аншоа

с дъх на аншоа 17.04.2020 4:46

Смех в залата от измишльотини...Името идва заради аромата на аншоа! И да се разбереме - освен проститутка думата путанеска означва и курва, и пачавра и ред други епитети в тази връзка!