Ето я рецептата за имунитет на Силвена Роу по време на изолация!

Ето я рецептата за имунитет на Силвена Роу по време на изолация!

Как да изковем непробиваем щит срещу опасния и плъзнал из цял свят коронавирус и как да повдигнем имунитета си в разгара на пандемията, това разкри шеф Силвена Роу.

Екстравагантната кулинарка и атрактивен член на журито в "Мастършеф" сподели собствена рецепта, с която да засилим организма по време на социалната изолация.

Силвена Роу крие тежка операция

"Сега здравословното хранене е най-важно. Ако се придържаме към него, дори да хванем вируса, ще го изкараме в лека форма. България е градината на Европа, трябва да ядете най-вече зеленчуци и подове. Забравете месото!", призова шеф Роу. Според нея консервите и замразените храни също нямат място в хладилника ни, ако искаме силен имунитета.

Силвена Роу пропи алкохол на фона на тежък метъл

Силвена е категорична, че повечето хора не приемат препоръчителните 90 грама витамин Ц на ден. За набавянето на здравословната доза тя препоръча консумацията на киви, лимони, портокали и червени чушки. Шеф Роу залага и на антиоксидант №1 в борбата срещу вирусите - ехинацеята, която, за съжаление, вече е изчерпана в повечето магазини.

Упорит ухажор следи Силвена Роу навсякъде

Самата Силвена започва деня си с проста рецепта, която повдига енергията и засилва защитните сили. "В сок на лимон и половина, неразреден, настъргвам две супер храни - джинджифил и куркума. След като изпия тази смес, се чувствам заредена физически и психически", категорична е звездата от "Мастършеф"./show.blitz.bg

Коментирай

Пешо

Пешо 05.04.2020 23:34

Тая смешничка дето се праи големата готвачка , сега пък стана и диетоложка и докторица ....??? Пълна комплексарка , която се праи на голема работа и говори развален български ..., кой знае от коя дупка е изпълзяла .???...шефката на черпако.???.."Пази Боже сляпо да прогледне " .........

legioner

legioner 06.04.2020 14:16

kolko djindjifil i kolko kurkoma ...................................

neno

neno 06.04.2020 14:21

Пешо,АБСОЛЮТНО прав !! По-просто казано -боклук !!!!!!!!!!!!

Ива

Ива 06.04.2020 21:25

Възхищавам и се на всичко,успяла,еродирана,красива и безспорно много трудолюбива и умна жена! Прекрасна сте г жа Роу,бъдете здрава!

бакар

бакар 17.04.2020 5:05

Ива , Готвачката ако беше толкова успяла нямаше да се подвизава за смешни хонорари из българско. Пример: Да си чула Марая Кери да върти музикални програми из българските кабеларки? "БезПорно" да си професионалист е необходимо или да си готвачка или диетоложка?