logo

Атлетични ергени в новия сезон на Hell’s Kitchen! Вижте всички 18 участници! (СНИМКИ)

Атлетични ергени в новия сезон на Hell’s Kitchen! Вижте всички 18 участници! (СНИМКИ)

Новият сезон на Hell’s Kitchen България вече чука на вратата, а подбора на участниците този път е повече от обещаващ. На 26 февруари от 21:00 ч. в ефира на Нова телевизия градусите ще са много високи, а предизвикателствата – само за изявени характери и индивидуалисти.

Такива ще бъдат и 18-те нови участници, които влизат във втория сезон на кулинарната продукция. Освен това, оказва се, всички те имат огромен респект към Шеф Виктор Ангелов, когото неслучайно определят като „най-великият”. С него обаче, със сигурност няма да им е лесно, тъй като не са свикнали нито да чуват критика за себе си, нито да се съобразяват с нея, разбираме под сурдинка.

Любопитна подробност е, че цели 85% от мъжете в новия сезон на Hell’s Kitchen България са ергени. Повечето са високи атлети с изявени мъжки интереси като лов, дрифт, футбол, и екстремни пътешествия, докато голяма част от дамите в шоуто са със семейства и деца.

Сред мъжете изключение от необвързаните прави екзотичният като произход и хоби участник, родом от Египет, който е баща на 5 деца и колекционира екзотични птици.

Представяме ви участниците от новия сезон на Hell’s Kitchen България:

Всички участници имат завиден професионален опит като готвачи в престижни заведения в България и по света, като един от тях е готвил персонално за Джордж Буш и фамилията му, друг е работил рамо до рамо с Гордън Рамзи, а почти всеки от тях има за редовни клиенти български звезди – от Павел и Венци, през Папи Ханс и Фики Стораро до Васил Найденов и Калин Врачански.

Сред най-интересните ястия, приготвяни от участниците в ресторантите, за които са работили, са емулсия от суджук, биск от боб, бекон в кори от баница и тайландски сладолед с горгондзола. За сметка на това персоналните предпочитания на готвачите са твърдо свързани с българската кухня и простите, но сготвени с чувство ястия като мусака, пълнени чушки, свинско с праз и телешко варено.

След няколко дни интензивна подготовка, впечатленията на участниците от колегите им са полярни и варират от „трудни характери” и „изявени индивидуалисти” до „ние сме най-готиния екип, много по-добри от предишните”.

По всичко изглежда, че сезонът ще е доста драматичен и наситен с обрати и интересни битки – не само от кулинарно естество, но и най-вече на ниво характери. Задачата на шеф Ангелов да създаде сплотени екипи с изявени лидери, никак няма да е лесна, но и той не е от хората, които се отказват. Това е и едно от многото му качества, с които вдъхновява участниците във формата, които го определят като „страхотен”!

Добре известно е, че професионалната мечта на всеки, който участва в Hell’s Kitchen България, е да отвори собствен ресторант, в който да изявява кулинарния си майсторлък и умението за организиране и водене на екип. Победителят обаче, е само един, а надпреварата за голямото признание, тепърва ще се развива./show.blitz.bg

Коментирай

Шеф

Шеф 17.02.2019 15:21

Къде ги видяхте тези атлетичните?