logo

100 кила издаде коя е Розата в "Маскираният певец"

100 кила издаде коя е Розата в "Маскираният певец"

Финалът на 'Маскираният певец" наближава. Само трима артисти останаха да се борят за победа. Това са Розата, Пчелата и Гарванът.

Точно тези три изпълнители са и голямата загадка в шоуто. Самоличността на певците зад маските успя да се запази в тайна до финала. В медийното пространство се въртят някои имена, но не са категорично назовани, както беше при останалите герои.

"ШОУ" позна за Алисия и Дивна от "Маскираният певец", а журито се...

Определено самоличността на Розата е обвита в мистерия. Всички предполагат, че това е певицата Роберта. Големи музиканти сочат колежката си за участник в предаването.

Ето кой е Кукерът от "Маскираният певец"

Рапърът 100 кила обаче има съвсем друго мнение по въпроса. Явор Янакиев, както е истинското име на рапъра, се оказа голям фен на музикалното шоу. Той е убеден, че зад маската на красивата Роза се крие джаз примата Камелия Тодорова. "Сама тя може да пее по този зверски начин", хвали я той.

Гала разкри кой е Гарванът от "Маскираният певец"

Зад маската на Пчелата най-вероятно се крие някое от младите надежди на поп музиката. Имената на Михаела Маринова и Тита се споменават най-често. Гарванът определено си остава най-потайният участник. Ние заподозряхме, че зад маската се крие Крисия Тодорова, но Алисия хвърли бомба, че най-вероятно това е нейната колежка Десислава./show.blitz.bg

Коментирай