logo

Цвети Радойчева с топ предложения след голямата победа на BG Music Festival! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Цвети Радойчева с топ предложения след голямата победа на BG Music Festival! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Цвети Радойчева грабна голямата награда на "BG Music Festival" и бе залята от куп атрактивни предложения за музикални проекти и участия, научи репортер на "ШОУ".

Красивата изпълнителка направи впечатляващо участие на тазгодишния фестивал в Сандански, който събра на една сцена млади български поп, рок,  рап и хип-хоп изпълнители, които премериха сили в борбата за трите големи награди на фестивалното жури. 

Цвети представи своята най-нова авторска песен "Изчезни", която е по нейна музика, текст на великия текстописец Петър Москов и аранжимент на Алекс Нушев.

Талантливата изпълнителка се открои на сцената с вокална техника, харизма, чар и силно сценично присъствие.

Цвети Радойчева разплака проф. Вучков

И двете вечери за своята впечатляваща визия, красавицата заложи на шармантни рокли на марката Sandro Ferrone .

А песента "Изчезни" й донесе голямата награда на фестивалното жури. Тя беше избрана за най-добрата поп песен на "BG Music Festival" 2019 г.

Освен всички други свои достойнства, сингълът "Изчезни" е обвързан и с голяма кауза. С тази песен Цвети категорично казва "НЕ" на насилието над жени.

Цвети Радойчева: Спасил приятелка от насилие!

Тя я създава в знак на съпричастност към жените, пострадали от домашно насилие. Нека много жени, които са били обект на насилие, да я счетнат като своя лична изповед и да придобият силата да споделят за проблема.

В момента Цвети Радойчева подготвя заснемането на тематично видео към "Изчезни", в което красавицата ще пресъздаде емоцията на песента, партнирайки си в актьорска игра с известен наш артист./show.blitz.bg

 

Коментирай

reee32

reee32 19.06.2019 1:06

За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2vGdh7g