Цвети Радойчева разплака проф. Вучков

Цвети Радойчева разплака проф. Вучков

Талантливата поп певица беше специален гост в предаването „Времена и нрави“ на легендарния проф. Юлиан Вучков. Красавицата, която преди броени дни направи впечатляващ концерт на най-светлия християнски празник Великден, разплака колоритният тв водещ.

Участията на гласовитата красавица предизвиква все по-голям интерес. Справка показва, че над милион и половина зрители са били пред екраните в празничната вечер, за да проследят нейния концерт.

Възпитаничката на Националната музикална академия представи най-новата си песен с хитово заглавие „Изчезни" , посветена на жените, пострадали от домашно насилие. Съвсем скоро ще се сдобие и с тематичен видеоклип, в който Цвети ще си партнира в актьорска игра с известен артист. В програмата си бе включила и евъргрийни, българска естрада и други свои авторски хитове.

Харизматичната певица винаги се е отличавала не само с големите си гласови възможности и перфектна визия, но и с емоцията, с която ги поднася. Професор Вучков беше силно впечатлен от нея и не спря да изразява своето възхищение към таланта и професионализма й.

Цвети Радойчева изпълни песента "Камино" по неповторим начин, а големия български критик и анализатор се разчуства неимоверно в ефир. "Ти си достойна наследничка на Лили Иванова", възкликна с възторг Вучков.

Цвети Радойчева: Спасих приятелка от насилник!

В момента Цвети Радойчева подготвя още една бърза, лятна песен, с която ще зарадва своите почитатели в един от големите песенни конкурси през лятото./show.blitz.bg

Коментирай

Крис Велинов

Крис Велинов 06.05.2019 16:02

Голяма красавица

браво

браво 06.05.2019 21:59

Наистина е много красива и пее прекрасно, ето за такива изпълнителки трябва да се пише!

Елис Икмет

Елис Икмет 30.10.2023 2:32

Надута проститутка оня ден я гледам у мола как са прай на голямата работа а като си тръгвах я видях да лапа пишката на охраната после оня я опъна отзад гледах безплатно порно