Петя Буюклиева сподели съкровен спомен заради рождения ден на сина си Тони СНИМКИ

Петя Буюклиева сподели съкровен спомен заради рождения ден на сина си Тони СНИМКИ

Днес е един от най-специалните дни в живота на голямата ни певица Петя Буюклиева. Преди 26 години на този ден тя и мъжът й Тони Георгиев се сдобиват с дълго чакан и желан наследник.

Днес синът на именитата ни певица - Тони Георгиев, който в последните няколко години учи, работи и живее в Швейцария, празнува рожден ден и въпреки че е на хиляди километри от родината си, близките и приятелите му ще вдигнат луд купон за негово здраве.

Синът на Петя Буюклиева - Тони с втори албум и емоционални признания ВИДЕО

"На 8 август преди 26 години Бог ни благослови с най-голямото щастие, като ни дари със син. Това малко бебче изпълни живота ни със слънце и чувства, които не бяхме изпитвали до този момент.

Изповед! Петя Буюклиева разтърси с болезнени признания ВИДЕО

Ето го днес - пораснал, отговорен млад мъж, реализиращ мечтите си, на мама и татко гордостта! Пожелаваме му здраве, късмет и цялото щастие на света!", пък пише именитата му майка в социалните мрежи и показва с много гордост специални кадри.

Припомняме, че юбилейният мега концерт на Петя Буюклиева "С мен бъди", чиято дата бе променена заради пандемията от коронавирус, ще бъде на 28 април 2021 г. от 20:00 ч. в зала 1 на НДК, а певицата обещана много и неподозирани изненади за феновете си./show.blitz.bg

 

Коментирай

Информиран

Информиран 08.08.2020 15:27

Адмирации за майката, наистина голям глас, а Тонка..............Тонка си е амбриаж - като тейко си.