Изповед! Петя Буюклиева разтърси с болезнени признания ВИДЕО

Изповед! Петя Буюклиева разтърси с болезнени признания ВИДЕО

Легендарната ни певица Петя Буюклиева предизвика бурни отзиви и вълнения в социалните мрежи след разтърсващите признания за личния си живот, който направи този уикенд в ефира на Нова телевизия.

Жената глас, както често наричат изпълнителката, просълзи и Мариан Станков - Мон Дьо с разказ за изключително болезнените моменти и периоди, през които е преминала до този момент в живота си.

"Петя е един човек, който е много шарен, много интересен. И затова с годините е създавала и впечатление, че е повече от ексцентрична. И винаги е имало моменти, в които хората са подхождали с ирония. Е, това интервю е контрапункта на цялата им ирония!

Петя Буюклиева изненада с роля в мюзикъл ВИДЕО

Изключително вгледана в себе си, глас като ураган, живот като стихия... Това е една от най-талантливите български певици на всички времена! Тази жена е вдигала на крака хора в Холивуд, хора в Куба, в Москва е спускана с балон на Червения площад... никой няма да даде това на някого просто така, ако той не притежава този голям талант... Това момиче си заслужава абсолютния пиедестал, на който е!", по този начин Мон Дьо представи разговора с Петя Буюклиева, която е категорична в това, че дължи успеха си преди всичко на своя съпруг Тони Георгиев.

"Това между нас беше любов от пръв поглед. Той загърби собствената си кариера, защото решихме, че две звезди в една къща са много. Тони буквално посвети целия си живот на мен", сподели поп-рок дивата. А големите загуби, които е имала в живота си, разтърсиха родния ефир, както и социалните мрежи след това.

Петя Буюклиева донесе късмет на младоженци СНИМКИ

"Никога не съм отдавала голямо внимание на фантазиите си. Знаем, че звездите са на небето, а ние сме хора и всеки е с различен талант. Моят талант е да пея за хората, а не да се превъзнасям за това, че мога да пея по-добре. Животът ми е подарък и мисия."

За първи път с голямата болка Петя Буюклиева се сблъсква, когато прави спонтанен аборт след голям концерт в Русия. Признава, че е имала само един ден, в който е могла да се отдаде на мъката си, след което е трябвало отново да излезе на сцена за два големи концерта.

"Пеех и плачех, а публиката ме аплодираше бурно и всички казваха, че съм много добра актриса", споделя Буюклиева. "Връщайки се от Русия реших да отида при леля Ванга. Имах само един въпрос - ще си имам ли детенце, болна ли съм? Влизайки в стаята при нея треперех като листо. А тя ме посрещна с една усмивка с тези незрящи очи... не можеш да си представиш как се усмихват незрящи очи. Така ще я запомня.. Тя ми каза: "Сопри се, ке родиш".

Петя Буюклиева болезнено откровена след "Капките": Бях в една шоу магия през цялото време!

Като най-тежкият момент в живота си Петя Буюклиева определя денят, в който научава, че майка й е била блъсната от кола и е загинала.  Виновничката за смъртта й е 17-годишно момиче.

"В този миг просто земята пропадна пред мен. Аз паднах.. паднах и не знаех какво се случва в следващите месеци...". Въпреки огромната си болка обаче, певицата прави нещо, което малцина успяват в подобни моменти - успява да прости на младата шофьорка и възпира адвокатите си да поискат ефективна присъда.

Синът на Петя Буюклиева - Тони с втори албум и емоционални признания ВИДЕО

"Взех най-добрите адвокати, за да докажа, че това момиче наистина е виновно, защото баща му и един от известните богаташи в града беше позиционирал нещата така, че едва ли не майка ми сама се е хвърлила под колата. Аз исках истината да излезе наяве. Адвокатът ми каза - тя вече има навършени 18 години, няма никакъв проблем да я вкараме в затвора, тъй като тя беше нарушила страшно много неща...

Казах му: "Недей. Аз съм християнин, а според християнството трябва да прощаваме и непростимите неща. Тя едва ли е искала така да започне живота си. Борих се много месеци, водих огромна душевна борба, това е истината. Но й простих. В първия момент не можех да го направя, защото тя беше премазала майка ми, мръсна газ, в пресечката и в гаража скрита, все едно нищо не е направила".

Към днешна дата Петя Буюклиева е в трескава подготовка за юбилейния си концерт "С мен бъди", който трябваше да се случи през март тази година, но заради пандемията от коронавирус бе отложен за 8 октомври в зала 1 на НДК и доколкото познаваме голямата певица, шоуто тогава ще бъде гарантирано./show.blitz.bg

Коментирай