logo

Дони Чачова събра хиляди мъжки погледи в деколтето си! СНИМКИ

Дони Чачова събра хиляди мъжки погледи в деколтето си! СНИМКИ

Красивата съпруга на кмета на Стрелча Стойно Чачов-Дони Чачова, обра овациите и събра хиляди мъжки погледи и аплодисменти. Те бяха посветени на деколтето на синята й рокля, с която се появи на празника на Стрелча.

Миналият уикенд площада в курорта се напълни заради 50-годишнината от обявяването на Стрелча за град и национален курорт. Чачова пристигна със съпруга си, който също бе изпипан с моден костюм.

Първото от поредицата събития беше откриването на огромен монумент, на който пише Стрелча и който става един от символите на град.

Вижте Дони Чачова на тайната сватба на фолкзвездата Софи Маринова! СНИМКИ

Въпреки, че се наложи да върви по селски, неасфалтиран път с високите токчета на обувките си, Чачова стоически издържа и не свали усмивката от лицето си.

Хората в Стрелча я целуваха и прегръщаха, споделяха й проблемите си.

"Мисис Баба" Дони Чачова направи нещо страхотно за певиците от града на мъжа си! СНИМКИ

Докато кметът водеше хорото, най-много мъжки, а и жентски погледи се спряха върху първата дама на Стрелча, която не за първи път се явява в родния град на мъжа си с провокативни, но изключително стилни тоалети.

Чачова остана до края на тържествата, а след това бе официална домакиня на коктейла, която бе даден от кмета в чест на официалните гости./show.blitz.bg

Коментирай