Първи снимки от тайната сватба на Софи Маринова и Гринго

Първи снимки от тайната сватба на Софи Маринова и Гринго

Софи Маринова най-накрая сбъдна мечтата си да бъде булка. Вчера (5 февруари - б.а.) гласовитата певица се врече във вярност на любимия си Гринго. Влюбената двойка сключи църковен брак, а техни кумове бяха колежката й Преслава и нейният приятел и баща на дъщеря й Павел Лазаров. 

Изпълнителката на "Плачещо сърце" смени фамилията си на Давидова.  На подписването била поканила единствено кумовете си, сина си Лоренцо и трите шаферки - Мисис Баба Дони Василева, дизайнерката София Борисова и кметицата на Владая Таня Иванова. 

"Нямам търпение Гринго да ми сложи халката и да стана негова законна съпруга", написа ромският славей часове преди да пристъпи към олтара. А халките са повече от специални - от жълто злато и с надписи с имената на младоженците. На нейната с черни диаманти пише "Гринго", а на неговата е инкрустирано отгоре името й "Софи". 

Роклята, с която Софи избра да каже заветното "Да", е дело на "Романтика фешън" - София Борисова. Шаферските тоалети, изработени отново от София Борисова, бяха съобразени стилово и цветово със стайлинга на булката. Гринго заложи на класически костюм, който призна, че Софи му е избрала. 

На 24 март новото семейство ще събере всичките си роднини и приятели на пищна церемония. По план сватбата трябвало да бъде в края на този месец, но след като поканили Преслава за кума се оказало, че тя по това време има работен ангажимент в чужбина. И така се наложило двете певици да седнат с графиците си с участия и да намерят удобен и за двете ден. 

Поканени са повече от 350 приятели на булката и младоженеца, сред които логично мнозинство са топ-изпълнителите от поп-фолк гилдията. За този ден организаторката на сватбата Дони Чачова е подготвила много изненади, както за младоженците, така и за гостите./show.blitz.bg

  

 

 

Коментирай

Мангал

Мангал 06.02.2019 15:38

Циганска работа.

Енгелс

Енгелс 06.02.2019 21:21

Капиталистически простотии.

ЗАРЕ

ЗАРЕ 07.02.2019 14:21

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ! МНОГО Е ХУБАВА СОФИ НА ТЕЗИ СНИМКИ !

taka e

taka e 07.02.2019 17:59

Стегни Дупето Без Упражнения !Лесно и Бързо поддържане на теглото за мързеливки http://bit.ly/2EJ30d5

Ха-ха

Ха-ха 08.02.2019 2:52

Ало, тъпаците от БЛИЦ! Като е тайна, кой е направил снимките, що са се снимали на улицата, та да ги видят повече хора? Вие на това ли му викате тайна?