"Мисис Баба" Дони Чачова направи нещо страхотно за певиците от града на мъжа си (СНИМКИ)

"Мисис Баба" Дони Чачова направи нещо страхотно за певиците от града на мъжа си (СНИМКИ)

Кметът на община Стрелча Стойно Чачов и красивата му съпруга, популярна най-вече като "Мисис Баба" Дони Чачова, извършиха благородно дело. Двамата направиха благотворителен жест, с който зарадваха певиците от певческа група "Роден край" Стрелча, подарявайки им ефектни сценични костюми.

Първоначално жените от групата помолили кметът да им съдейства за осигуряване на облеклата, но от Общината им заявили, че нямат тази финансова възможност. Щом разбират за това семейство Чачови е решават да откликнат на тази молба и да сбъднат желанието на талантливите певици.

Дъщерята на Дони - Руслана Канева, приема с огромна радост нелеката задача да ушие дрехите, тъй като нейният бранд "Instinct" се занимава с изработка на облекла по поръчка.

„Отне ни около месец да изберем и съчетаем всички останали елементи от двете визии на дамите, като част от украшенията ги изработих собственоръчно. Надяваме се, облечени по този начин, нашите прекрасни певици да пеят с още по-голямо удоволствие, и да прославят стрелчанските таланти навред“, коментира пред „ШОУ" Дони Чачова, за която думата "благотворителност" винаги е била една от най-специалните.

Вижте Дони Чачова на тайната сватба на фолкзвездата Софи Маринова! (СНИМКИ)

Припомняме, че неотдавна Дони организира и „Звезди рисуват за децата на Стрелча", която кметът продължи с инициативата „Стрелчанската Коледа". Събраните средства тогава бяха дарени на деца и младежи в неравностойно положение в курортния град./show.blitz.bg

Коментирай

йокин

йокин 22.02.2019 18:02

Бравос,на''бабата'',да ЖИВЕЙ!!!