Дара Екимова заслепи с красота за абитуриентския си бал СНИМКИ

Дара Екимова заслепи с красота за абитуриентския си бал СНИМКИ

Дара Екимова става все по-красива и изящна с времето и въпреки пандемията и нововъведените мерки и ограничения заради нея, тя все пак се превърна в истинска принцеса за абитуриентския си бал.

Дъщерята на Ива Екимова и Димитър Екимов – Дими обикновено е много открита с последователите си за всичко, през което минава в живота си, не изневери на себе си и този път. Към искреното си послание Дара е добавила и снимка с роклята, с която ще блесне в празничния ден. Кадърът е повече от зашеметяващ!

Дара Екимова ще ви изуми! Започва "Война"... ВИДЕО

"Посрещнах пълнолетието си в епидемична обстановка, в условията на ограничения, както предполагам и много други хора на моята възраст", пише Дара Екимова в Инстаграм профила си. И добавя:

Дара Екимова мина на космическа храна

"Три поредни години имах възможността да пея на изпращането на абитуриентите, които се разделяха с училище завинаги. Очите ми се пълнеха със сълзи и цялата настръхвах, очаквайки този момент да дойде и за мен. Остава един месец до моето завършване, а още нищо не е сигурно. Не се знае дали ще имаме нормален бал в нормални условия, затова се развълнувах много, когато @victoriasirakovaphotographer ми се обади и ме покани да бъда част от кампанията ѝ. Вики е адаптивен, амбициозен млад човек и професионалист, и в условията, в които се намираме, тя измисли начин да направи абитуриентите щастливи, като улови и запази завинаги този вълнуващ миг, независимо от обстоятелствата... Нека мечтаем на воля! Това поне не подлежи на ограничителни мерки!".

Припомняме, че Дара Екимова навърши пълнолетие на 25 юни миналата година, а тогава по този повод красивата й майка Ива Екимова ѝ посвети повече от трогателен пост:

"Точно в 10.10 на този ден изпя първия си тон! В онзи момент го определихме като плач! Първата ти глътка въздух! От първите ти стъпки до тук, ти, дъще моя, извървя толкова дълъг път! Постигна толкова много! Избра и определи пътя и мечтите си! Започна да се бориш за тях с неподозирана твърдост и устрем!

Отнеха шофьорската книжка на Дара Екимова 

Изкачи музикални и житейски върхове, а си едва на 18! Обещавам ти, че най-доброто предстои! В мигове на страх от бъдещето и несигурност в настоящето се връщай към тези победи, за да черпиш от тях сила за следващите! Никога не предавай това, в което вярваш и никога, ама никога не се отказвай! Понякога ще ти изглежда трудно, а в определени случай невъзможно – това не са причини да спреш! Това са сигнали да потърсиш друг път, за да постигаш целите си, да се вгледаш в пропуските и да добавиш стойности към постигнатото!

Помни! Няма грешен ход! Вярвай, че само стопроцентовият фокус и отдаденост водят до успех! Знай, че късметът идва при подготвените. Колкото и клиширано да ти звучи сега, един ден ще се увериш, че колкото повече инвестираш в развитието си, толкова по-голям е шансът, когато се появи възможност, ти да си избраната! Това се отнася за всяка сфера в живота.

Ива Екимова в опасна близост до принц Чарлз СНИМКА

Не пилей времето си за токсични хора, завистници и ласкатели! Обграждай се само уверени оптимисти, които градят! Учи се от най-добрите, но се сравнявай само със себе си днес, за да изградиш по-доброто си "аз" в бъдеще! Бъди смела и добра! Бъди щастлива! Обичам те повече от всичко! Честито пълнолетие, мое щастие!"/show.blitz.bg

Коментирай

Китаристът

Китаристът 07.04.2021 11:13

Пълен въздух под налягане. Баща и беше голяма работа, но тя не е.

Втрещен

Втрещен 07.04.2021 11:59

Ама как пълнолетие? Винаги съм си мислил, че е към 27-28 годишна!

feliksdzerjinski_1971"@abv.bg

feliksdzerjinski_1971"@abv.bg 07.04.2021 12:27

Какво положително,може д се каже,въобще за абитуриентските вечери?А тя и всичките и връстници,да са живи и здрави и щастливи в живота си!!!

Джон

Джон 07.04.2021 15:11

Хубаво дете, но чак зашеметяващо - не.

пате

пате 08.04.2021 17:46

РОКЛИТЕ СА СКРОЕНИ ТАКА, ЧЕ ДА СКРИЯТ ЯКИТЕ БУТЧЕТА НА ПАТЕТО, САМО ЧЕ ПАК СЕ ВИЖДАТ

edno e sigurno

edno e sigurno 10.04.2021 3:29

bih i go butnal

Майя

Майя 12.04.2021 21:22

Не плюйте, не хулете и не мразете хораааа!!!Защо българинът е такъв- Вулгарен, жлъчен и зъл! Грях е да обиждаш младо красиво момче, което се радва на музиката и живота! Как не ви е срам!Моля ви! Радвайте се на живота- утре може да ни няма!!!

Нина Колева

Нина Колева 25.09.2021 12:58

Сладурана..Млада.талантлива,упорита..Здраве и късмет от мен...