logo

Трепети! Виктор Калев откри първото си гадже в публиката и... СНИМКИ

Трепети! Виктор Калев откри първото си гадже в публиката и... СНИМКИ

Актьорът Виктор Калев преживя неописуеми емоции тези дни, за които дори не е предполагал, че го връхлетят. И то - по време на моноспектакъла му "Грамофонът" на сцената на Летния театър в Пловдив.

Обичаният комик сподели с публиката вълнуваща история, свързана с първото му гадже още от детските години, а за да е емоцията пълна - се оказа, че момичето, събудило специални чувства в душата на актьора, се оказа в публиката, пише "Телеграф".

Виктор Калев спаси Нели Петкова от... СНИМКА

Зрителите в Летния театър по тепетата станаха свидетели на изключително емоционален момент за комика по време на разказа му за специалното момиче, в което се влюбва именно в Града под тепетата - и заради което има особено отношение към Пловдив и до днес. Тя прекарвала летните си ваканции в родния на актьора Златоград и така се случила срещата, оставила красив спомен в душата му.

Истината за Слави и Виктор Калев!

Докато Калев разказвал за любовната история, от трибуните се обадил женски глас: "Вики, Вики". Оказа се, че любимото момиче от детството му е сред публиката и двамата се виждат 30 години по-късно. Тя се е завърнала със семейството си от Япония и решила да гледа "Грамофонът".

Представлението е особено емоционално за публиката, тъй като в моноспектакъла си актьорът сподели много лични и вълнуващи преживявания от детството си, времето в НАТФИЗ, казармата, емоциите в "Каналето" и "Шоуто на Слави".

В края на разказа си Калев изпя специална песен за първата си любов, а младата дама слезе до него на сцената, където двамата подариха вълшебния си момент и на всички присъстващи в Летния театър.

Ето какви пари изкарват Калев, Радков и Рачков

Следващите дати от турнето на Виктор Калев са: 13 юли - Стара Загора, 15 юли - Хасково, 28 юли - Варна, 30 юли - Карлово, 27 август - Бургас и 9 септември - София в парка на Военна академия./show.blitz.bg

Коментирай

Наско

Наско 04.07.2020 10:59

Пак смешни реклами,тоя педал може само някой друг педал да покаже, какви жени, какви пет лева!

xxl

xxl 04.07.2020 11:07

Гейовете са артистични натури.

въпрос

въпрос 04.07.2020 11:42

този нали плуваше на другия бряг?

1922516

1922516 05.07.2020 6:09

Младата дама ?? били заедно в детската градина,,младата дама е на 51 години

Peshko

Peshko 05.07.2020 18:16

Ama si e talant...