logo

Виктор Калев спаси Нели Петкова от... СНИМКА

Виктор Калев спаси Нели Петкова от... СНИМКА

Виктор Калев за пореден път показа, че държи много на колежката си Нели Петкова, с която има и доста запомнящи се дуетни парчета.

Актьорът, който впечатлява с имитациите си на различни популярни личности, е решил да подаде ръка на блондинката, за да не изпада в ситуация на безпаричие. За целта й е дал работа в "Шоуто на Слави", защото Дългия все не склонявал и сменял темата.

Нели Петкова крие бащата на детето си и то с основание, защото е... СНИМКА

Припомняме, че Нели Петкова напусна "Шоуто на Слави" преди цели 9 години, защото искаше да опита нещо ново и да направи самостоятелна кариера. Обаче не й потръгна особено и ето, че красавицата е в обсега на Дългия, който поне засега се прави на ударен по въпроса ще върне или не гласовитата блондинка в екипа си.

Нели Петкова разкри за голямо сътресение в личния си живот ВИДЕО

За разлика от Слави обаче, Виктор Калев е далеч по-човешки настроен и веднага подал ръка на колежката си. На него му предстои турне "Грамофон", което самият той определя като ретроспекция.

Спектакълът „Грамофон” по същество е ретроспекция на живота на Виктор Калев, в която той играе и някои от старите си скечове при Дългия. Най-вероятно е измислил начин да включи Нели именно в тази част от представлението, което по принцип е моноспектакъл. За първи път Калев ще излиза на сцената заедно с други изпълнители, сред които ще бъде и Нели Петкова.

В моноспектакъла на Виктор Калев взима участие и още една негова голяма приятелка - Тони Димитрова, пише "Уикенд"./show.blitz.bg

Коментирай

Мия

Мия 22.06.2020 14:14

Тя обаче, не й погръгна .... какъв български е това? На нея обаче...

пурко

пурко 23.06.2020 17:23

Браво! Така трябва, иначе всички, които са градили кариерата на друг, винаги са страдали, но не заслужено! Бог не може да огрее на всички места, но тук си заслужава!!! Ще бъде!!!!!!!!!!!!!!!!!