Истината за Слави и Виктор Калев!

Истината за Слави и Виктор Калев!

Не комикът Виктор Калев е отказал на Слави Трифонов отново да работят заедно, а Дългия бил този, който не желаел актьора в екипа си. Това издадоха източници, които са близки до Калев.

Наскоро имитаторът на Лили Иванова изненада зрителите на „7/8 ТВ“ с появата си във „Вечерта на актьорите“. Феновете му се заблудиха, че отново ще го гледат на екран, но останаха разочаровани, пише "Галерия". 

Рачков и Слави се гаврят с Алекс Раева!

Слави и Халваджиян се помириха! Продуцентът влиза в неговото шоу... ВИДЕО

 

Оказа се, че Калев е приел покана за еднократно участие. Според слуховете комикът нямал физическата възможност да работи отново при Слави заради натоварения си график покрай своя спектакъл „Грамофон“.

Всъщност според наши източници откакто Калев напуснал „Шоуто на Слави“, Дългия нито веднъж не го е молил да се върне. Не го направил и в новата си телевизия, макар актьорът тактично да му намекнал, че ще се радва отново да си партнират. „Двамата са си приятели, но Слави е принципен. Той никога няма да забрави факта, че Виктор го напусна в един от най-трудните моменти за шоуто“, разказват хора от екипа./show.blitz.bg

Коментирай