Рачков и Слави се гаврят с Алекс Раева!

Рачков и Слави се гаврят с Алекс Раева!

Грозна гавра с бившата си колежка Алекс Раева, която наскоро стана майка, спретна Димитър Рачков в шоуто на Слави Трифонов.

Двамата си поговориха за бившите приятелки, като Дългият се поинтересува какво прави Мария Игнатова. Рачков обаче не му остана длъжен и веднага отвори дума за една от бившите на Слави Алекс Раева, пише "Хотнюз". 

Слави и Халваджиян се помириха! Продуцентът влиза в неговото шоу... ВИДЕО

Бомба! Маги Халваджиян влиза в партията на Слави?

Припомняме, че двамата изживяха афера преди близо 15 години, а според вестникарски публикации певицата дори правила аборт от него. Днес Алекс е майка на няколко месечна дъщеричка и това стана повод Рачков да се пошегува много дебелашки с нея.”Алекс Раева роди, само за да покаже, че и от нея може да излезе човек”, изстреля водещият на „Като две капки вода”. Той продължи да се бъзика с изпълнителката като попита Трифонов колко клипа й е направил.

Слави призна, че в неговата фирма Раева е снимала един-единствен клип, а Рачков подметна:”Вместо да си го пее цял живот, тя реши водеща на „Х Фактор” да става”. Слави се хилеше доволно по време на смешките, макар че накрая смутолеви, че помолил подобни бъзици да няма в предаването му./show.blitz.bg
 

Коментирай

holandka

holandka 31.01.2020 15:30

Какво може да се очаква от двама плитко мозъчни. Единият неспособен да направи семейство заради самолюбието си ,а другият оставил да му гледа детето Милошев и се мазни на всеки който му подхвърля пари.И двамата нямат нито морал нито инетлигентност да търсят ново амплоа.

Фанданго

Фанданго 02.02.2020 8:07

Холандка, много точно казано!

aaa

aaa 02.02.2020 8:30

Май вече няма да гледам и предаванията на Маги...

Смешни,но грешни

Смешни,но грешни 02.02.2020 10:30

Простаци! За колеги,за жена,за който и да е,дебелашките шеги издават оскъден ум.

една

една 02.02.2020 11:57

Какво може да се очаква от 2ма шутове?! Слави - самотен и бездетен! Рачков - тъпо парче - да се радва, че поне за малко е бил с жена сато Мария!

Нина

Нина 02.02.2020 12:26

Съгласна с коментарите..Късият врат пристава за парички,на който му свирне...Слави пък,от самотник,по-самотник..Не ми е жал и за двамата....Но,от Рачков ми се повръща

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ 10.12.2020 21:57

ДА ГИ ЕБА У КУРВИТЕ !