Бомба! Маги Халваджиян влиза в партията на Слави?

Бомба! Маги Халваджиян влиза в партията на Слави?

Съвсем скоро продуцентът Маги Халваджиян може да поднесе истинска бомба, ако се потвърди новината, че става част от политическия проект на Слави Трифонов.

В началото на седмицата Слави и дългокосия арменец изненадващо се помириха, след като години наред воюваха от синия екран, разменяха си дебелашки обиди чрез скечове и даже си водеха съдебни дела.

В понеделник обаче, Халваджиян изпрати на крака в предаването на Дългия по кабеларката "7/8" един от доверените си водещи и шоумени – Димитър Рачков, а докато актьорът гостуваше в шоуто, самия Халваджиян се включи по телефона, за да се помири публично със стария си враг Трифонов, пише "Уикенд".

Вижте какво странно име избраха за внучката на Маги Халваджиян

Близки до Слави разкриват, че той е в основата на помирението с Магърдич, като от началото на годината двамата провели няколко срещи помежду си, а сред обсъжданите теми било и участието на Маги в политическия проект на Дългия.

Магърдич приел поканата на Дългия да присъства на повторното учредително събрание на партията му, но все още не бил дал категоричен отговор дали явно ще се афишира като съмишленик на Слави. Притесненията на Маги били свързани с бизнеса му на продуцент.

Арменецът се притеснявал, че ако стане партиен член на „Няма такъв народ” и участва в ръководния състав на партията, можело да остане без предавания в национален ефир. Подобна бе съдбата на Росен Петров преди години, който бе принуден да напусне bTV, след като се присъедини към политическия проект на Николай Бареков.

Слави Трифонов - сам и разочарован от жените

Миналото лято Слави Трифонов сам сложи край на едноименното си шоуто в ефира на bTV след 19 години, а по-късно учреди партията си "Няма такава държава". Наскоро обаче, съдът окончателно отказа да регистрира партията заради нарушение на закона, свързано с логото и името на партията.

Така Дългия е принуден повторно да учреди партията, която ще носи името "Има такъв народ". Учредителното събрание ще се проведе на 16 февруари в софийската зала "Рейнбоу плаза", когато със сигурност ще стане ясно и дали Маги Халваджиян ще присъства само като гост, или ще участва активно в партийното строителство./show.blitz.bg
 

Коментирай

vomit

vomit 30.01.2020 14:42

ЦИРКАДЖИЙ

До vomit

До vomit 30.01.2020 15:26

Ами това е шоубизнеса, трябва да си И циркаджия за да имаш успех...

tools.eti.pw

tools.eti.pw 30.01.2020 21:09

tools.eti.pw

Питащ

Питащ 30.01.2020 23:43

Тия отвартняци кога ще последват Божков!?

Драгомир

Драгомир 31.01.2020 0:41

Нека, съединението прави силата!

все пак

все пак 31.01.2020 22:01

все пак е доказано със запис от камера, че от предаването на халваджян, за което той отговаря, набеждават хора, а изгежда, че веротно има много пари с недоказан произход. Не са ясни причините обаче защо не е последвал Божков

gala

gala 31.01.2020 22:03

не бих препоръчала на слави да се занимава с халваджиян - "може да му изгърми бушона" и на него

Stoenv

Stoenv 01.02.2020 1:32

Маги, никога не е късно човек да стане за резил.

равновес

равновес 01.02.2020 2:42

нека се събират единият ще уравновеси другия

Б.Бенев

Б.Бенев 26.03.2020 12:54

Пред парите се смиряват и най върлите врагове