Мисис България Галина Долапчиева опасно близка с кинопродуцента Ави Лернер (СНИМКИ)

Мисис България Галина Долапчиева опасно близка с кинопродуцента Ави Лернер (СНИМКИ)

След Световния конгрес по естетична медицина в Монте Карло, д-р Долапчиева разпуска в Турция става ясно от снимки, които миската публикува в социалните мрежи . Тя залива стената си с предизвикателни фотоси само по бански и демонстрира перфектните си форми. Кадрите със сигурност спират дъха на последователите й.

На един от фотосите Мисис България е в компанията на световноизвестния филмов продуцент Ави Лернер - собственик на Милениум Филмс и студио Ню Бояна. На друга снимка Галина Долапчиева се забавлява по женски с Дарина Павлова и актрисата Мартина Вачкова. От кадрите не става ясно дали всички са в обща компания. Красавицата е отседнала в най-скъпия хотел в Истанбул – „Кемпински Палас Чираган“.

Марта Вачкова на издръжка при Дарина Павлова

Веднага след това д-р Долапчиева отлетя на почивка в  Бхарейн. Според клюката тя е в компанията на италиански олигарх – бос на фармацевтичната индустрия на Ботуша. Оказа се обаче, че това е Винченцо Крими – съпругът на красавицата.

Галина Долапчиева грабна короната "Мисис България Universe 2018" на 20-ото издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас.

Д-р Долапчиева е сред водещите имена в областта на естетичната медицина у нас и в Италия, където живее, но често прескача и до България заради работните си ангажименти. Често може да бъде забелязана на светски събития по света в компанията на популярни лица от света на шоубизнеса./show.blitz.bg

Коментирай

Дедо Тони

Дедо Тони 11.06.2019 13:31

Това дядо ли й е? Тоя най-много само с език да я минава.

стило

стило 11.06.2019 14:57

аууууууууууу тоз мноо дърт бе

прост овчар

прост овчар 12.06.2019 18:31

то тази и аз може да я близна от долу..

taka e

taka e 13.06.2019 14:43

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2HKWzdH

НАДАРЕН РОМ

НАДАРЕН РОМ 18.06.2019 17:33

НЕКА ДЯДКАТА ДА Я ВЪЗБУЖДА И ТЯ КАТО НЯМА ИЗБОР А И СЕ ЕСКА ТА ДВЕ НЕ ВИДИ ЩЕ МЕ ИЗВИКА А АС ЩИ И ГО ПУСНА МЕЖДУ КРАКАТА ДА СЕ ПОРАЗХОДИ.И НАКРАЯ ДА СЕ ПРИБЕРЕ В ПЕЩЕРАТА.