Марта Вачкова на издръжка при Дарина Павлова

Марта Вачкова на издръжка при Дарина Павлова

Марта Вачкова е решила да му отпусне края след натоварените снимки по сериала "Откраднат живот". Тя реши да замине на почивка в Турция най-добрата си приятелка Дарина Павлова. От снимките на актрисата разбираме, че компанията се забавлява от сърце в много изискана яхна под открито море. 

Марта споделя, че с бизнесдамата са отседнали в Руби хотел, който е най-скъпият в Истанбул. Предвид ниското заплащане на актьорите в България сме убедени, че Марта не може сама да си позволи подобна почивка. 

Наши достоверни източници издадоха, че Марта е на аванта в Турция. Нейната богата приятелка Дарина Павлова я повикала за компания и заплатила хотелското настаняване. Цялата компания била от заможни дами и никой не позволявал на Вачкова да се бръкне и за вечеря и коктейли. Навсякъде минавала гратис. 

Това не бил първия благороден жест на Дарина към щерката на Григор Вачков. И друг път е показвала своята щедрост и е помагала на Марта в трудни времена./show.blitz.bg 

Коментирай

Ставри

Ставри 05.06.2019 15:56

Дебелата лицемерка винаги е на аванта, а относно ниското заплащане на актьорите в България, питайте инж. Донев дали мисли така! Просто некадърни актьори в България с попата да ги ринеш.

пари за яки мадами

пари за яки мадами 05.06.2019 18:48

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук ! Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 1772 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g

Умен

Умен 05.06.2019 20:06

Нещо май не е както трябва. В Истанбул има само един хотел Руби. И той хич не е скъп. Цена през юли е 120 евро на вечер. Цените на петзвездните хотели започват от 300 евра. Нещо да кажете?

nqkoi

nqkoi 07.06.2019 2:34

Parveniushtinata ne e ot vchera! Ne znam kakva artistka e Vachkova, no...

Василев

Василев 10.06.2020 7:30

СТАВРИ , КОМЕНТАРЪТ ВИ Е В ДЕСЯТКАТА ! БРАВО !!!