Изненада! Вижте какво се случва с Дария Симеонова от "Откраднат живот" СНИМКИ

Изненада! Вижте какво се случва с Дария Симеонова от "Откраднат живот" СНИМКИ

Чаровната пиарка на болница "Света Анастасия" в "Откраднат живот", изиграна убедително от Дария Симеонова, поднесе голяма изненада на професионалната сцена.

Актрисата вече не е част от главните действащи лица в хитовата медицинска поредица, междувременно стана и майка, а наскоро стана ясно, че грейва и в два нови филма, в единия от които е в главната роля.

Звезда от "Откраднат живот" избесня много заради... СНИМКИ

Лентите са на българската кинорежисьорка Зорница София, която работи едновременно върху два игрални филмови проекта, обединени от темата за майчинството, съобщи специализираното издание FilmNewEurope. "Майка" е в последния етап на дофинансиране, а неговото продължение "Три килограма щастие" е в начален етап на развитие, пише "Монитор".

Дария Симеонова разкърши снага

Зорница София – автор лентите на „Мила от Марс“, донесла много международни награди, „Прогнозата“ и „Воевода“, е работила върху сценария на „Майка“ заедно с Миглена Димова-Кумитски, а по този за „Три килограма щастие“ - с Виктория Пенкова и Петър Делчев.

Първият сюжет пресъздава уникалната житейска история на талантливата театрална режисьорка Елена Панайотова, която Зорница София е разказвала и по-рано в документалния си филм Modus Vivendi (2006). Самата Елена не успява да роди свое дете, но понастоящем е възприемана като майка от хиляди деца на два континента. От години нейният хуманитарен проект „Артисти за деца“ помага на сираци в България и Кения да развиват творческите си умения чрез театъра и другите изкуства.

"Майка" спечели субсидия в размер на 100 000 лв. от Националния филмов център на втората конкурсна сесия за 2017 г. Снимките ще започнат през 2021 г. в Широка лъка в Родопите, София, Пловдив, Найроби и още градове в Кения.

Звезда от "Откраднат живот" шокира с видео, в което е с... вързани очи

Вторият сюжет представлява комедийна драма за 52-годишна жена, която решава да забременее с детето на дъщеря си, която не е в състояние да зачене, но иначе благородното й решение разтърсва вселената на четирима души.

И двата сценария са базирани на истински истории и са замислени едновременно. „Майка“ е разработена на ScriptEast, а „Три килограма щастие“ получи наградата на Villa Kult Berlinale на 17-ия онлайн форум „София Мийтингс“. Първото заглавие е копродукция с Хърватия и Германия./show.blitz.bg

Коментирай

Пако

Пако 28.08.2020 9:55

Приличат на политически коректни филми....гледам, че и екипът е феминистки. Жалко...

Знаеща

Знаеща 30.08.2020 18:25

Има нещо джендърско Добре че съвсем не са лесбийки като Весела Казакова и нейната приятелка режисьорката