Звезда от „Откраднат живот” шокира с видео, в което е с... вързани очи

Звезда от „Откраднат живот” шокира с видео, в което е с... вързани очи

Остават броени дни до старта на дългоочаквания 7-ми сезон от култовия медицински сериал „Откраднат живот”. Но това не пречи на звездите му да ни изненадват постоянно с хрумките си извън снимачната площадка. Поредната е дело на Дария Симеонова, която познаваме от сериала като Наталия – pr на болница „Свети Кирил”.

В момента тя е по майчинство, след като през септември миналата година роди момченце. Феновете на поредицата, разбира се, вече й задават въпроси кога се връща, на които за момента актрисата отвръща със загадъчна усмивка, но като нищо скоро да се появи отново. За сметка на това обаче, стриктно изпълнява предизвикателствата, които й отправят в социалната мрежа.

При едно от последните видеа виждаме Дария Симеонова отново в централната роля – но този път нейната снимачна площадка бе собствената й кухня. Там чаровницата прилежно си завързва очите с широка кърпа и започна да готви на сляпо... яйца на очи.

Дария Симеонова разкърши снага!

Видеото прекъсва по средата, стопирано на пауза от актрисата, защото в този момент бебето й се разплаква, но не след дълго тя отново продължи предизвикателството, което в крайна сметка се оказа успешно./show.blitz.bg

Коментирай

lek

lek 07.02.2019 18:01

Стегни Дупето Без Упражнения !Лесно и Бързо поддържане на теглото за мързеливки http://bit.ly/2EJ30d5