Дария Симеонова разкърши снага

Дария Симеонова разкърши снага

В първите дни на Новата година Дария Симеонова изненада феновете си, като неочаквано разкърши снага в изкусителен танц, видя репортер на „ШОУ”. Чаровната актриса, която през септември миналата година стана майка на момченце, показва завидни пластични умения, а и перфектна форма.

Дария, която познаваме повече като оправната пр-ка Наталия от хитовия медицински сериал „Откраднат живот”, явно дълго е опитвала да научи стъпките на импровизиран забавен танц, съдейки от краткото видео, публикувано в социалните мрежи. Близка приятелка на актрисата пък споделя с нас, че когато си науми нещо, тя буквално е способна на чудеса. „Дори и никога преди това да не се е занимавала с това, щом е решила да го постигне, прави и невъзможното, и в крайна сметка го постига”, заяви тя.

Самата Дария пък, признава, че е постигнала успех с новото си умение, изписвайки категоричното: „Научих гооо!” над публикацията си.

Във видеото чаровната актриса демонстрира завиден синхрон между ръцете и краката си, следвайки такта на музиката, облечена в симпатичен сив коледен пуловер с червен елен. Компания на импровизирания дансинг й прави нейна дружка, която също се справя доста добре с ритъма и движенията.

Не само в танците, но и в актьорските си превъплъщения Дария е много всеотдайна. Признава, че за нея е от изключително значение колко емоции влага от себе си, защото когато някой не е истински не само пред камера, а и изобщо, това бързо става ясно за останалите.

„За мен е много важно да влагам от себе си, да ползвам емоционалната си памет при изграждането на образите. Тогава превъплъщенията ти на сцената и пред камерата стават истински, стават живи. Защото това е нещо, което познаваш. Ти може да си го развил, малко преувеличил, или туширал, въртял си „степентометъра” в зависимост от персонажа, но „ползваш” твои реални чувства и емоции. Тогава всичко се получава истинско и докосва и зрителите”, пояснява актрисата, която вече все по-умело съчетава ролята на майка с всички останали ангажименти.

Коментирай

ezkixacolehv

ezkixacolehv 26.02.2019 17:35

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without A Prescription Prednisone No Prescription http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

ixokilueaob

ixokilueaob 26.02.2019 21:03

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Prescription Prednisone 20 Mg http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/