Цвети Радойчева губи слуха си заради К-19, влиза по спешност в болница...

Цвети Радойчева губи слуха си заради К-19, влиза по спешност в болница...

Поп певицата Цвети Радойчева, която вече се изявя и като актриса, наскоро сподели в социалните мрежи за ада, през който е минала непосредствено преди премиерата на постановката "Белият гарван".

На изпълнителката й се наложило да играе 45 минути сама на сцената с минимален слух, което е доста сериозно изпитание, особено за човек, който досега не е упражнявал професията на актьор.

Цвети Радойчева дебютира в театъра като съвременна "кифла" СНИМКИ

Талантливата изпълнителка не е имала симптоми на грип преди това, но се случва така, че внезапно загубва слуха си, навръх рождения си ден, най-вероятно като пост реакция след прекаран Ковид преди известно време.

Въпреки силно намаления слух обаче, Цвети не се отказва да играе в постановката "Белият гарван" на театрална сцена в Елин Пелин при пълна зала. На сцената тя успешно си партнираше със своята колежка Цветелина Маринова, по-известна като Цвети от "Expose", в ролята на Рая.

Цвети Радойчева се съблече и влуди феновете със секси СНИМКИ 18+

След края на постановката обаче, на Цвети Радойчева й се налага спешно да влезе в ИСУЛ, за да възстанови слуха си. И днес не крие, че е много благодарна на д-р Добрянова и екипа й. Била много уплашена дали ще може да чува отново, съответно и дали ще може да упражнява професията си на певица за в бъдеще.

Към днешна дата, за нейно щастие, този проблем е вече в миналото.

На 17 март Цвети Радойчева ще играе "Белият гарван", по режисура на Ивайло Спасов, за първи път и на Софийска сцена - във Вариететен театър. Тя влиза в ролята на Сузи, лековата "съвременна кифла", за която значение имат само силиконовите импланти, дрешките и екскурзиите и не намира смисъл да чете книги, нито да се развива духовно./show.blitz.bg

Коментирай

Офф

Офф 11.03.2022 12:40

Не ни занимавайте с простотии и пиар на изпаднали от влака! Трагикомични са такива напъни за изява!

Hali Galli

Hali Galli 11.03.2022 13:03

Дали може да пее, ще проверим на ковжения микрофон. Ако не може, има аутотюн за фалшиви певици. По важно е правилното отношение към микрофона и микрофонната и техника.

поткрес

поткрес 11.03.2022 19:11

Пълната зала в Елин Пелин не беше така и не разба защо тази певица с половин слух се врътка цели 45 минути сама на сцената