Цвети Радойчева се съблече и влуди феновете със секси СНИМКИ 18+

Цвети Радойчева се съблече и влуди феновете със секси СНИМКИ 18+

Лятото се отразява доста добре на певицата Цвети Радойчева, ако съдим по мощната доза сексапил, която лъха от профила й в социалните мрежи.

Поп изпълнителката хвърли дрехи и задръжки, и показа в каква добра форма е това лято въпреки пандемията и застояването заради нея у дома. Цвети позира с огнен цвят бански край басейна и със сигурност е нагорещила до крайност последователите си.

Цвети Радойчева чукна 33 и направи много лични признания ВИДЕО

Известно е, че певицата от години залага на здравословното хранене, за да поддържа перфектните си мерки. Неведнъж е споделяла и, че е фенка на суровата храна и ядки, които не пропуска да включи в менюто си. От години не употребява сол. Феновете й не спират да я разпитват какво точно прави, за да изглежда така, при положение че е и майка на вече 5-годишно момиченце, и получават красноречив отговор.

Цвети Радойчева призна: Не съм шопинг маниак и обичам да... СНИМКИ

В момента Цвети Радойчева съчетава полезното с приятното след дългия период на застой в музикалния бранш заради К-19 - ходи по участия, но и не пропускада релаксира. През септември ангелогласната изпълнителка ще зарадва почитателите си с хитов проект на английски език./show.blitz.bg