Цвети Радойчева дебютира в театъра като съвременна "кифла" СНИМКИ

Цвети Радойчева дебютира в театъра като съвременна "кифла" СНИМКИ

Цвети Радойчева наскоро извади хитовото парче "Let me be", което в момента жъне големи успехи и е на челните места в музикалните класации, но вече никак не е далеч момента, в който ще блесне и на театрална сцена.

Чаровната брюнетка играе главна роля в постановката "Белият гарван" на режисьора Ивайло Спасов и ще влезе в изключително любопитна роля - тази на съвременната кифла, за която външния вид и корекциите са най-важни.

Цвети Радойчева чукна 33 и направи много лични признания ВИДЕО

"Най-голямото щастие и удовлетворение за един творец е да види успешен своя проект, както е с "Let me be", която е на челните места в музикалните класации. Това няма как да не ме прави много щастлива. Написах я през първия локдаун - когато ние, творците, бяхме затворени. Имах възможността да се обърна към себе си, към себепознанието и това време ми даде именно това. Музиката на песента е моя, а текста е на Красимир Аврамов, който е мой приятел и колега. Той само за няколко дни написа този прекрасен текст, защото много хареса музиката. Песента има прекрасно послание - да бъдем себе си!

Цвети Радойчева призна: Не съм шопинг маниак и обичам да... СНИМКИ

В този свят на фалш и лицемерие е смелост да бъдеш себе си. Идентичността ни е дадена от Господ, тя не струва пари и е най-голямото богатство, което всеки един от нас носи, сподели изпълнителката в "На кафе" за песента си. А за кифлите и избора да бъдем или не с такива образи, тя отвърна така:

"Постановката е изключително интересна и засяга точно тази тематика - че духовността в днешно време е на заден план и хората се стремят единствено към външни придобивки. Аз играя ролята на една съвременна кифла, която мисли само за това какви дрешки да си купи и колко силикон да си сложи, за да може, както се казва, да бъде от "вървежните момичета". Нейната душа няма никакво значение. Нека повече млади хора да дойдат на премиерата и да видят какви не трябва да бъдем в днешно време".

Дъщерята на Цвети Радойчева стана калинка на рождения си ден ВИДЕО

Цвети няма търпение да се срещне с публиката и да покаже на днешните момичета какви не трябва да бъдат. "За да си щастлив и успешен най-важното е да бъдеш себе си и да живееш през сърцето си, а не през егото", добавя още брюнетката и точно това е посланието, което изразява и в денс хита си "Let me be"./show.blitz.bg

Коментирай