logo

Големият победител от "Фермата 2019" Веселка: Винаги слушам вътрешния си глас!

Големият победител от "Фермата 2019" Веселка: Винаги слушам вътрешния си глас!

Веселка Маринова е големият победител във „Фермата 2019” с безпрецедентна зрителска подкрепа от 79%! 23-годишното момиче от село Борима, което вероятно мнозина подцениха още в самото начало заради крехката възраст и физика, поднесе голямата изненада с усърдието, с което се трудеше по пътя към финала. И стана първата жена победител в шоуто!

В едно от най-емоционалните си интервюта, Веселка е повече от откровена не само за шоуто, но и за живота си.

 

- Честита победа! Кое те мотивира да влезеш в подобно риалити предизвикателство, каквото несъмнено е „Фермата”?

- Благодаря. Ако трябва да бъда честна влизането ми във „Фермата” не беше планувано, взех решението съвсем импулсивно. Естествено, влязох с нагласата, че искам да стигна до края, защото и в повечето случаи в живота ми се случва така.

- Помниш ли какво си помисли първоначално, когато видя останалите в стопанството, които се явяват и твои преки конкуренти?

- В предишни сезони на „Фермата” не съм гледала стриктно всички епизоди, но явно съм попадала все на такива, в които е имало по-слаби физически хора. Затова си мислех и, че повечето участници ще бъдат такива. Но когато впоследствие влязох във „Фермата” и видях толкова много силни хора срещу мен, си казах: „Да, ама не… явно конкуренцията е голяма!”.

Ето кои са четиримата финалисти във "Фермата" СНИМКА

- Ако трябва да откроиш най-трудните си моменти не само на физическо ниво, но и в психологически план, кои са те?

- Във физически план изобщо не ми беше трудно. Мисля, че справях много добре със задачите – и с грижите за животните, и с чистенето на обори, дуенето и т.н. По-трудно определено ми беше в психически план, защото до този момент не се бях отделяла от своята среда, от моите деца. Не бях свикнала на такава емоция. Беше ми много трудно.

- А защо мислиш, че хората винаги те подценяват? Чух подобно изказване от теб, а от това, което видях не само на финала, но и в битките преди него, може би е добре да продължават да те подценяват, след като умееш да извоюваш така победите си…

- Благодаря много. Замислих се над тези думи и вероятно си права. Може би ме подценяват, защото съм най-малкия участник във формата, освен това изглеждат най-слаботелесна. Донякъде е възможно да им е повлиял и факта, че аз преживял своя голям дуел чак към края на предаването.

Селянка размаза гражданка на арената във "Фермата"

Фактът, че не бях минавала преди това през голямата арена, ми тежеше много, защото се явиш там, това ти дава голяма психически преднина. Някак повече вярваш в себе си, гледаш по друг начин на всичко, дори и на себе си.

- До каква степен си склонна да рискуваш и в живота така, както се осмеляваше в дуелите?

- В живота си винаги рискувам и винаги понасям това, което ми се случва, с гордо вдигната глава. На принципа съм, че щом нещо се е случило, значи така е трябвало да стане и човек не бива да съжалява за нищо, просто го приема и продължава напред. Рискувам винаги, стига това да не засяга пряко децата ми – да има риск за тях.

Мисля, че най-сериозното решение, което е трябвало да взема до този момент в живота си, е това да създам семейство, защото това е нещо, с което се обвързваш за цял живот. Децата не са нещо, което можеш да си купиш и след време да се откажеш от тях.

Натровен участник във "Фермата", карат го в "Пирогов"! СНИМКИ

Поемаш отговорност за цял живот спрямо тях и това е най-големият риск, който мога да поема, защото аз не бях сигурна дали съм готова да бъда майка. Не знаех дали ще се справя с това. Голямо предизвикателство е!

- Умножено по три, защото имаш три малки дечица…

- (усмихва се) да, така е. На първо четене дори звучи плашещо. Много хора се страхуват от това да бъдат родителите и не смеят да предприемат крачката, осъзнавайки отговорността. Но пък чувството е несравнимо. Животът ти се изпълва с много и нов смисъл.

- В предварителния ни разговор ми сподели, че не всичко, което е излизало по медиите за теб по време на престоя ти във „Фермата”, е отговаряло на истината. Какво имаш предвид по-точно?

- Имаше доста неточности, да, преекспонирани факти. Може би беше малко пресилено това, което се изписа за моите преживявания в миналото, свързани с тормоза. Мога да кажа само, че всеки човек прави грешки в живота си, аз направих моята и я осъзнах. Не мога да кажа, че това е оставило трайна следа в живота ми и в съзнанието ми, просто беше грешка.

Многодетната майка Веселка печели "Фермата"?

- Помниш ли в тези трудни моменти на осъзнаване на тази грешка, кое ти помогна да рестартираш живота?

- Аз взимам повечето от решенията си сама. Не е имало човек, който да ме навигира, да ми казва кое как да направя. Дори и да има хора, които ми дават съвети, аз в крайна сметка винаги слушам вътрешния си глас.

- А как се справи с липсата на децата през цялото това време във „Фермата”?

- Много, много лошо ми повлия липсата на децата ми. Особено се притеснявах за сина ми, защото е най-малък – само на годинка и осем месеца – и е най-привързан към мен. Свикнал е да заспива и да се събужда с мен, да се храним заедно.

Мислех за всички, но имах най-силни притеснения за него – дали ще плаче и ще ме търси много. Голямата ми дъщеря знаеше къде отивам и е по-друго положението. Липсваха ми наистина много, не съм спирала да мисля за тях всеки ден.

Жените във "Фермата" хванаха брадвите! СНИМКИ

- Как те посрещнаха след финала?

- С огромно вълнение. Гушкането и целуването продължи над половин час, а със сина ми, който все още е твърде мъничък, трябваше отново да се опознаем, защото беше позабравил. Неописуема емоция, която тепърва ще множим, ще наваксаме времето, в което сме били разделени.

- Как ти е ръката? На финала пострада много лошо и въпреки тежката контузия ти продължи да се състезаваш и стигна голямата победа!

- Адски трудно ми беше да продължа, но това беше решение, което взех сама и което бях длъжна да взема. Не само заради това, че стигнах до края, не само заради това, че много исках да бъда първа, а и заради всичките тези хора, които бяха до мен и зад мен – и там, и пред малкия екран.

Когато видях зрителския вот, се разтреперих. Огромна изненада бе за мен. Очаквах зрителите да ме подкрепят, но не и чак в такава степен. И смятам, че дължах на всички тази безотказност до края!

- Мислила ли си какво ще правиш с наградата от 100 000 лв.?

- За мен и моите финансови възможности тази награда е нещо много сериозно. И не мога просто с лека ръка да кажа какво ще направя, трябва много добре да го обмисля. Имам много мечти, но ще подходя разумно. Истината е, че още преди да мине финала, си бях наредила мечтите като последователност, но сега, когато това става реалност, ще обмисля много добре всичко.

- Какво следва оттук нататък?

- Оттук нататък ми предстоят много хубави моменти. Имам доста неща в живота си, но единственото, което ме е притеснявало най-много досега, е била финансовата гледна точка. Сега вече съм по-спокойна.

- Би ли участвала отново в риалити формат?

- Бих се замислила сериозно. Мен от физическото натоварване не ме е страх, но за да участваш в подобен формат, се изисква и голямо психическо напрежение. Все още си мисля, че не съм влязла в тези води… Едни хора се съдят, други се упрекват, трети се харесват и си благодарят, други пишат за теб, къде верни неща, къде не, много завиждат, започват да злорадстват, да си измислят разни неща и т.н.

Тези неща накуп не ги бях срещала, защото аз живея един изключително различен живот. Моят живот е работа, вкъщи, децата и отново… Не съм имала досега никакви изяви и може би дойде малко в повече. Ще трябва да си почина малко и тогава да помисля отново.

Но пък ще продължавам да следя „Фермата” и то с голям интерес. Даже бих посетила някой дуел, ако ме поканят в следващ сезон./show.blitz.bg

Интервю на Анелия ПОПОВА

Коментирай