Многодетната майка Весела печели "Фермата"?

Многодетната майка Весела печели "Фермата"?

Финалът на риалитито "Фермата" наближава, а конкуренцията става все по-свирепа. Месец преди края на шоуто един от фаворитите за победата вече е ясен. Според участниците голямата награда от 100 000 лева трябва да отиде при многодетната Веселка.

Трудолюбието и верността превърнаха младата майка на три деца в любимка на жените. "Веси е по-морална и по-ценна от мен, аз не заслужавам да спечеля шоуто", заяви домакинята Красимира, която наскоро обяви в ефир раздялата с бащата на сина си и завъртя любов с един от участниците в шоуто - Митко Калайджиев.

Шок! Участничка от "Фермата" с голи снимки!

Маникюристката Силвия, която напусна "Фермата", също подкрепи Веселка. Преди да си тръгне от предаването, тя й даде ценни съвети как да се бори с конкуренцията.

Блондинката във "Фермата" ражда на арената СНИМКА

Фен на майката-героиня е и автомонтьорът Красимир. Според него конярката е най-достойна за големия приз. "Веси ми е на сърце да спечели. Рискувала си е цялата младост. Мисля, че тези пари ще й помогнат много за децата", заяви той.

Отрудената 22-годишна майка трогна героите от "Фермата" с тежката си съдба. Младата жена отглежда коне в село Борима и живее с наследниците си в лишения.

Бизнесмен от "Фермата" урежда гадже за секретарка СНИМКА

С първия си партньор се разделила заради злоупотребите му с алкохола и физическия тормоз, на който я подлагал. С втория си мъж е щастлива, но двамата нямат собствен дом и делят един покрив с родителите й./show.blitz.bg

Коментирай