logo

Селянка размаза гражданка на арената във "Фермата"

Селянка размаза гражданка на арената във "Фермата"

Млада майка на три деца от село Борима постави на колене амбициозна гражданка, образована в Лондон на елиминационния дуел в риалитито "Фермата".

Дребничката, но жилава Веселка смаза атлетичната Елизабет, борейки се с нокти и зъби за победа. Резултатът в нейна полза беше 8 на 3. Веселка, която си изкарва хляба като конярка и живее в лишения със семейството си, показа превъзходство в повечето битки.

Спряха движението в Пловдив заради "Фермата" СНИМКИ

Ненадмината беше в сеченето на трупи и пренасянето на пясък с количка - дейности, който извършва и далеч от риалити шоуто. Бети също демонстрира хъс, въпреки че не обича селския труд. До този момент тя е работила в галерия в Лондон и в гръцка компания у нас.

Натровен участник във "Фермата", карат го в "Пирогов"! СНИМКИ

По време на дуела Веселка получи подкрепа от майка си и сестра си. Докато роднините й я нахъсваха чрез видеообръщение, водещият Иван забеляза колко бедно живеят.

Шок! Участничка от "Фермата" свали 15 килограма! СНИМКИ

"Семейството ти се справя в трудни условия, да не използвам думата мизерия. Всички разчитат на теб да се върнеш като победител и да донесеш голямата награда!", каза той на многодетната майка и я окуражи да стигне до финала./show.blitz.bg

Коментирай