Натровен участник във "Фермата", карат го в "Пирогов"! СНИМКИ

Натровен участник във "Фермата", карат го в "Пирогов"! СНИМКИ

Спешен случай в риалитито "Фермата" - една от участничките се натрови! Екипът на продукцията я кара към "Пирогов". Пострадала е майката на три деца Веселка.

Младата жена реве от болка, разкъсвана от жестоки стомашни спазми. Получи ги, след като изяде седемте най-люти чушки в света по време на битката за имунитет с Елизабет и Маргарита. Трите ядоха "отровните" пиперки с надеждата да се спасят от предстоящия дуел.

Многодетната майка Весела печели "Фермата"?

Чувствителната Веселка ревна горчиво още на първата хапка, но въпреки изгарящата болка продължи да хрупа. След като всички жени погълнаха равно количество чушки, битката за имунитет продължи със стрелба с лък. Младата майка на три деца се оказа най-точна и спечели.

Шок! Участничка във "Фермата" с голи снимки!

Вв стомаха на Веселка се разгоря огън, подпален от лютото и се превърна в пожар. Късно през нощта спазмите станаха екстремни и не я оставиха да мигне. "Не мога, не издържам", стенеше отчаяно тя.

Изплашен, екипът на шоуто я закара в "Пирогов". След пълен преглед лекарите установиха възпаление на червата. Специалистите обаче успокоиха младата жена, че състоянието й не предполага престой в болницата и не застрашава участието й в състезанието, и я изпратиха по живо по здраво обратно във фермата.

В момента Весела е в стопанството, където постепенно възвръща предишната си форма. И вече много ще внимава какво яде, особено ако на масата има чушки./show.blitz.bg

Коментирай