logo

Георги от "Игри на волята": Татуировките ми попречиха да стана полицай

Георги от "Игри на волята": Татуировките ми попречиха да стана полицай

В поредната елиминационна битка в „Игри на волята: България“ отпадна Георги от Прабългари. Той се изправи срещу Атанас от отбора на Траките. Двамата трябваше да разгадаят езика на символите. Първо трябваше да разбият шифър с числа прескачайки стена и достигане до сергия с характерни продукти от Странджа. Броят на продуктите беше свързан с комбинацията на шифъра, правилната комбинация отключваше сандък, който даваше ключ за карта, на която имаше комбинация от символи. Символите трябваше да свържат с въжета, като всяка комбинация водеше до кесии заровени в пясъка. В кесиите бяха части от тръба, които трябваше да съединят, да сложат топка отгоре и да преминат така през дървена скара и накрая да сложат топката на ръка, намираща се на 5 метра височина. Атанас се справи най-бързо със задачата, дори му се наложи да мине три пъти през финалния етап, докато успее да сложи топката. За цялото това време Георги не успя да съедини тръбата и по този начин отпадна от шоуто.

Георги обаче ще остане в историята на шоуто като един от най-запомнящите се участници. Той е избухлив, откровен и импулсивен. Скочи срещу племето си и запали техния символ - знамето на племето! Тази негова постъпка бе посрещната с мощех фейт в социалните мрежи, а наш репортер реши да разпита лично Георги за всичко, което направи по време на престоя си в "Игри на волята". 

- Георги, яд ли те е, че отпадна от "Игри на волята"? Май очакваше да продължиш по-дъго в играта...?

- Не ме е яд, че отпаднах, а по-скоро, че хората от моете племе се извъртяха и не спазиха дадената си дума! 

Илиан от "Игри на волята": Влюбих се в приятелката ми още на първата секунда

- Чувстваш ли се предаден от част от племето ти?

- Абсолютно! Юлиян и жените ме предадоха и показаха, че не държат на думата! Когато в една игра подхождаш подмолна, знаи и в реалния живот си сищият. Още преди да започне играта, когато бяхме на плажа и разпределиха кой в кой отбор ще бъде, ние си казахме да гласуваме срещу човека, който се е представил най-зле в дадената битка. Обещахме си да не взимаме под внимание личните пристрастия. Искахме номинациите да бъдат на база представяне в игрите. 

Аз не съм най-слабият и можех още да помогна на племето. Трябваше на елиминация да отиде най-слабият участник в играта - Венцислава, а не аз. Тя изгуби парче от пъзела и загубихме заради нея. 

Гичка: Един от най-добрите треньори ме подготви за "Игри на волята"

- Смяташ ли обаче твоята реакция към тях за правилна? Визирам подпалването на знамето, изхвърлянето на всички цигари... 

Изхвърлих цигарите и алкохола, защото не ми харесва да виждам как жените се наливат. Това не е хотел, а състезание за хора, които трябват да прекрачат принципите си. Пушенето и алхоколът вредят на силата и духа, все пак не са на санаториум. Съжалявам единствено, че им се доверих твърде много. 

Марешка от "Игри на волята" се пусна чисто гола СНИМКА 18 +

- Май не можеш да губиш...

Просто направих много неща за тях, а те накрая ме предадоха. Всички навън ме съветват, че когато спечелих капитанската битка е трябвало да взема имунитета, а не да осигуря масажи за всички. Ако знаех, че ще ми забият нож в гърба, то бих подкрепил жените, когато при първия ни провал гласуваха срещи Юлиян. И да сме го махнали още тогава. 

- Наитсина ли съжаляваш за татуировките по тялото си и ако можеше би ги заличил?

- Преди така смятах, защото исках да стана полицай, а татуировките ми пречеха. Исках да се боря срещу престъпността, да защитавам държавата. Но като гледам, че никой не се интересува от държавата и че в нея всичко е пълен хаус, започвам да си променям мнението... 

- След напускането на формата те сполетя голямо щастие - роди ти се дете... 

- Роди ми се дете само ден след като ме изгодниха от "Игри на волята". Първоначално се ядосах от отпадането ми, но след това изпитах голямо щастие, тъй като си отидох при семейството. Прибрах се при хора, които ме чакат с отворени обятия. Ако бях победил в дуела срещу Наско щях да донеса победа на хора, които не го заслужават. Щеше да и се наложи да ги търпя още седмица-две или колкото е необходимо. Тогава положението щеше да ескалира още повече. 

- Като гледаш епизодите сега, има ли неща, които са е въртяли зад гърба ти и те изненадват? 

- Не съм очаквал, че може да има толкова подли задкулистни игрички. В мое присъствие всички си мълчаха, правеха се на лицемери, а зад гърба ми са изсипвали помия. Аз си казвах всичко в очите и явно това ми е бил проблемът. Бях прекалено истински, а е трябвало да си мълча./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай