Илиан от "Игри на волята": Влюбих се в приятелката ми още на първата секунда

Илиан от "Игри на волята": Влюбих се в приятелката ми още на първата секунда

Илиан стана третият участник, който напусна шоуто "Игри на волята: България". Той се изправи в двубой срещу Роберта, в който трябваше да подредят пъзел от 9 части, както и да се справят със съпротивлението на еластично въже. По време на битката им Александър от неговото племе "Траки" подкрепяше Роберта, което подразни Атанас и близначките. В крайна сметка жената в битката спечели.

Илиан е на 27 години, сериозно обвързан и работи като туристически агент. Родент е в Тополовград в много интелигентно семейство. “Трудно ми е да се опиша, аз съм кълбо от позитивна енергия!”, казва за себе си той. Наш репортер потърси поредния отпаднал от култовото шоу "Игри на волята", за да разбере повече за него и последното приключение в живота му. 

 

- Чувстваш ли се засрамен, че падна в двубой от жена?

- Не, не се чувствам по никакъв начин засрамен, защото Роберта е достоен съперник. Нашето племе така и не успя да достигне до мечтания лукс. Останалите племена се възползваха от удобствата, което им позволи да се подготвят повече. Имаха кафе, храна, която им помагаше да се възстановят по-бързо и да не губят мускулна маса. Чувстваха се добре в битките. А нашата с Роберта, която беше за оставане в шоуто, се оказа изключително тежка. 

- Защо голяма част от твоето племе се обърна срещу теб? С какво ги провокира? 

- Имаше предубеденост към мен и още няколко човека от племето, защото ясно им показахме, че няма да й играем по свирката. Искаха да ни контролират какво да правим и говорим. Александър се изявяваше като лидер и това нещо му го бяхме признали, обаче това не му стигна. Запознаха някакви фалшиви оперативки, на които се даваха нареждания и стана тежко положението. Пренебрежително се държаха с мен още от първия ден. 

- Как така уж най-умното племе, пък не успяхте да намерите общ език и скандалите при вас оказаха най-силно влияние, от което вероятно ще загуби цялото племе?

- Напрежението тръгна от Радостина. Интересно ми е да видя тази стратегия докъде ще я доведе в предаването. Александър е спортист, бил е в отбор и знаеше как да се държи, за разлика от нея.  Ние така и не бяхме едно цяло, едно племе. Излизахме на битки с убеждението, че другите отбори са фаворити и да им натрием носовете. Този розов балон се скупа и всичко лъсна. 

- Какво от външния свят ти липсваше най-много, докато беше изолиран в шоуто? 

- Нормална храна и кафе. За съжаление, там нямах никаква сила без тези две неща. Но най-силно ми липсваше подкрепа, нашето племе не го правехме. 

- Работиш в голяма туристическа агенция и водиш групи в няколко държави. Кое е мястото, което най-силно те е впечатлило до момента?

- Нямам все още толкова опит, но определено Миражите в Египет са нешо, което всеки трябва да види. Там има много история. 

- Имаш ли си човек до себе си и замисляш ли се вече за по-сериозни крачки? 

- Намерих човека до себе си преди четири години. На първата секунда и двамата усетихме нещо специално, влюбихме се веднага и сме си заедно вече толкова време. Мечтая си за хубавите неща в живота, но не сме от хората, които обичат сватбите. Живеем си добре и без пръстени. 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай