Емануела с горещ коментар пред БЛИЦ за Слави и Саня

Емануела с горещ коментар пред БЛИЦ за Слави и Саня

Топ звездата на "Пайнер" Емануела подкрепи колегите си от музикалния бранш, които се обърнаха остро срещу номинацията на Саня Армутлиева за Министър на културата. 

Изпълнителката заяви пред репортер на БЛИЦ защо не подкрепя Саня, какво очаква от Слави и неговото правителство, готова ли е за нова затваряне на нощните клубове и с коя ваксина смята да се ваксинира. 

"Саня не я познавам, но цялата музикална гилдия негодуват срещу нея. Това трябва да ни говори, че явно има някакъв проблем и не е добре тя да застава на такъв пост. Лично мнение за нея нямам", е лаконичният коментар на Емануела за номинацията на Армутлиева.  

Андреа и Емануела скочиха срещу Армутлиева! Разочаровани са от Слави!

Не така стои въпросът за Слави Трифонов, на когото съвсем очаквано фолк звездата симпатизира. "Слави е топ, харесвам си го! Очаквам от него да разкара старото статукво, да махне всички хора, които са на ключови позиции. Нека има нови правила, да се измени Конституцията, да се намалят заплатите и броят на депутатите", заяви тя.   

Тя беснее на всички, които твърдят, че зад него стават само хора от малцинствата и чалга културата. "Чалгата е турска дума и означава музика. А щом някой прави музика, няма как да бъде лош. Относно хората, които категоризират чалгата с лоши епитети, точно те след полунощ щракат с пръсти. Тези хора са разчитали на нас през годините, за да им събираме гласоподаватели. Запознаха да използват чалгата като нарицателно на нещо лошо. Ние живеем в една държава, в която има българи, роми, турци и не трябва да се категоризира кой за коя партия гласува", споделя още тя.  

Наш репортер веднага я контрира, тъй като през годините Емануела е била част от екипа на Слави и е участвала в негово турне. Така че едва ли може да бъде обективна докрай. "Не съм предубедена. Аз харесвам и служебното правителство и съм съгласна то да си остане. Не мога да преценя кой ми е по-любим - Румен Радев или Слави Трифонов. Не знам дали гледат в една политическа посока, но определено има някои неща, които ми харесват и в двамата", заявява твърдо певицата.  

"Упорито се говори, че от есента ще ни затворят пак. Ако има такова затваряне, то ще бъде политическо, а не с цел предпазване на хората. Видя се, че от затварянето полза няма. Нека да се ваксинират всички, които искат. Не знам защо е тази пропаганда, че няма да издържи здравната система. Ами направете така, че да издържи! Все още не съм се ваксинирала, но планувам през септември това да се случи. Била съм в контакт с корона болни и не съм се заразила, но за благото на обществото ще се ваксинирам. Лично аз предпочитам Спутник V, не искам РНК ваксина, но всеки има право на мнение. Хубаво е да се ваксинираме, за да нямаме драми. Но има хора, които са против и не трябва да ги принуждаваме. Нека това е личен избор", допълва Емануела./show.blitz.bg

Коментирай

български преводач

български преводач 16.07.2021 13:10

Мацката не знае че всичко към което българите искат да подчертаят отношението си на подигравка и неприязън, те изричат на турски . Резил, абдал, сакън, чурук, бактън, маскара, акъл, кютек и още десетки, десетки примери. И.... чалга , разбира се.

Този с мнение

Този с мнение 16.07.2021 16:08

Харесвала Слави?! То няма какво да му хареса защото преди да го огледаме добре Славчо омразни огледалото.

ха ха Хо

ха ха Хо 17.07.2021 10:13

Чалгаропитеците очакваха Учиндолеца поне Софка да сложи за министър на Халтурата.

леле мале

леле мале 17.07.2021 11:15

От тази по-проста има ли?

Истината

Истината 17.07.2021 13:46

Права е жената ! Казва истината !

Виктор Емануил

Виктор Емануил 17.07.2021 16:52

Га му лапаше патката, сложи ти силикон, га сега на хранилката, браво палавнице

е хм

е хм 17.07.2021 17:01

И аз очаквам някой да разкара чалгаджиите ама вече е късно. Държавата се превръща в гето лека полека .