Андреа и Емануела скочиха срещу Армутлиева! Разочаровани са от Слави!

Андреа и Емануела скочиха срещу Армутлиева! Разочаровани са от Слави!

Голяма част от музикантите изпаднаха в шок, след като Слави Трифонов предложи Саня Армутлиева за Министър на културата. Поп и попфолк звезди се обединиха срещу шефката на "Вирджиния рекърдс" и припомниха миналото й. 

Сред разочарованите певици се оказаха Андреа и Емануела. Нахвърлиха се грозно срещу Армутлиева и мераците на Слави да я издига за министър. 

"На всичките ми "приятели" музиканти да им е яко гъзенцето с този министър на културата и да им е пълен джоба ,че ще си плащат и дори когато дишат в песните си", гласи коментар на Александър Попов, който Емануела е споделила на страницата и с това заявява несъгласието си с това предложение на Трифонов. Пайнерката с изумрудени очи е разочарована от своя приятел, за когото агитираше през цялата политическа кампания. 

Андреа също развърза езика и заяви, че Слави е само на приказки. "Ако това се случи мисля, че с музиката бяхме до тук", пише Андреа по повод предложението за Министър на културата да застане Армутлиева. 

Самият Трифонов през годините е критикувал методите на работа на продуцентката, а неговата певица Невена Цонева водеше дълги и мъчителни дела срещу нея. Маги Джанаварова, Невена Пейкова и Рут Колева също са си навличали гнева на Саня през годините, но решиха да запазят мълчание по повод скандалната номинация за Министър на културата./show.blitz.bg

Коментирай

andrea

andrea 13.07.2021 13:14

ti s muzikata be6e dopredi 10 godini :D vie 2mata s kobrata iskate da ste prezident i vice prezident , ama realno stavate za tezi dlujnosti v selo resen

Alex

Alex 13.07.2021 13:25

Не се плашете,бъдете спокойни- опростачването на българската музика върви с пълна сила!Пък и вие не пеете песни,а спазвате стил чак-лака и повече голотия,по-нататък слушателите и зртелите ви допълват с гюбеци!

Емилия

Емилия 13.07.2021 13:50

Всъщност не става дума само за музиката. Дълбоко се съмнявам, че тази госпожа притежава качества да бъде добрър министър на културата.

Jon

Jon 13.07.2021 15:46

Parlama tva e tyti kapito mafiata ima mnogo litsa

........па

........па 14.07.2021 10:27

Чалгаропитеците гласуваха за Учиндолеца очаквайки чалгаропитек за министър на Халтурата.