Джуди Халваджиян: Зуека е страшно разочарован, просто му писна!

Джуди Халваджиян: Зуека е страшно разочарован, просто му писна!

Ако "Господарите" се върнат в ефир, е повод да го убедя да си дойде в България

Остават броени дни до старта на култовото шоу на Нова тв "Маскираният певец", а освен кои звезди се крият под ефектните маски, феновете се вълнуват много и от промяната на тв водещите.

Както стана ясно тази година шоуто ще води Герасим Георгиев-Геро заедно с Краси Радков, който сменя Васил Василев-Зуека.

Зуека взе решение да напусне България заедно със семейството си и да заживее в друга държава в името на по-доброто бъдеще на детето си, а тази промяна очаквано предизвика множество реакции в социалните мрежи. За тях и най-вече за него разговаряме с продуцента Джуди Халваджиян, който по традиция е откровен и красноречив.

 

- Г-н Халваджиян, остават броени дни до старта на "Маскираният певец", а емигрирането на Зуека се превърна в по-коментиран въпрос дори и от политическата ситуация в страната в момента…

- Зуека винаги е бил част от екипа, просто в момента е решил да живее на друго място. Писнало му е от всичко, което се случва в тази държава. Разочарованието му тръгна още преди три години, когато спряха и не подновиха договора на „Господари на ефира“. Това е истината.

Мариана Попова защити Зуека с брутална СНИМКА

Аз съм си говорил с него и той беше много разочарован от това, че единственото предаване, което се бори за справедливост и дава надежда на хората, беше отвяно от определени самозабравили се политици с огромна власт над медиите. Много се разочарова от тази ситуация, а и от всичко друго, разбира се.

Снимка: Красена Ангелова

- Явно рисуването сега му дава всичко онова, което през годините в телевизията му е липсвало за душевния комфорт, а и не само за него?! Поне така изглежда отстрани…

- Вероятно е намерил в рисуването точно това. Вярвам и се надявам да е така. Надявам се също и че той ще се върне един ден. Въпросът е, че в тази държава някои неща трябва да се променят, а той вижда, както и ние, че за момента това не се случва. И просто му писна. Страшно е разочарован! Ние го разбираме, защото знаехме за това негово решение още отпреди 5-6 месеца, че и повече. Подкрепям го, защото той иска едно по-добро бъдеще за детето си и разбира се, в нашата държава не го вижда – с тези псевдо политици, това няма как да стане. 

- Съвсем се развали тандемът Рачков – Зуека…

- Така се получи, да, но Рачков продължава да е водещ. При него основния мотив беше, че просто искаше да има собствено шоу. Докато на Зуека просто му писна. Сам дойде и ми каза откъде тръгва цялото му разочарование.

Бомба! Зуека приключи с шоуто и телевизията, стегна куфарите и вече е... СНИМКИ

За него, а и за голяма част от екипа, ситуацията с „Господарите“ беше абсолютно разочарование – това са хората, които 18 години се бореха за справедливост и помагаха, и изведнъж по политически причини, разбира се, които никой няма да ви каже, не се продължи договора. Затова аз винаги съм казвал, че ако видим „Господарите“ да се връщат в ефир, това означава, че нещо е започнало да се променя в държавата. 

Снимка: Красена Ангелова

- С всичките тези протести месеци наред, рокади в парламента, нови имена, нови партии, хем трябва да я има въпросната промяна, хем усещането е, че всичко май е по старому…

- За съжаление… Надеждата, която имаха повечето хора в политика Слави Трифонов, не бе оправдана поне засега. Те се разочароваха от недопустимото поведение на някои представители на "Има такъв народ", просто подхода, стила и цялостната комуникация на тази партия е грешна. Много е лесно да се прехвърля отговорността винаги на някой друг. Аз смятам, че "Има такъв народ" имаха невероятния шанс да управляват държавата и да променят много неща в нея, засега го пропиляха целенасочено или не. Няма как с 65 депутати да искаш подкрепа от други партии и да не се съобразяваш с тяхното мнение.

- Прехвърлянето на отговорност не е ли вече с ранг на национален спорт у нас, не само в политически аспект?

- Така излиза за жалост... Не очаквах такова нещо. За съжаление логиката казва, че на следващите избори те ще бъдат доста разочаровани от техните резултати, ако не променят изцяло поведението си и начина, по който виждат политиката, и промяната, за която на думи са много добри.

- Какво трябва конкретно да се случи, за да можем да говорим за завръщане на "Господари на ефира"?

- Трябва да питате телевизиите… И bTV, и Нова телевизия имат уникалния шанс да получат „Господарите“. Ние сме разговаряли и с едните, и с другите, те са наясно с всичко, така че очакваме решението и от двете страни. Найвероятно има някакви проблеми, за които само те си знаят, защото имат желанието, ама нещо не се получава.

За годините, в които бяха факт, „Господарите“ направиха много, помогнаха на мнозина, накараха институциите и политиците да си вършат работата. Никое друго предаване не го прави в ефир! И поради факта, че „Господарите“ станаха много влиятелни, явно определен кръг хора с власт се уплашиха от нас.

- А ако "Господарите" се върнат в ефир, означава ли това, че и Зуека ще се върне?

- Ами ето, това е един повод, ако се случи, да убедя Зуека да се върне в България. Дай Боже по-скоро да се случи това./show.blitz.bg

Интервю на Анелия ПОПОВА

 

Коментирай

Истината за Зуека

Истината за Зуека 30.08.2021 13:38

Истината е, че на България и писна от Зуека, Рачков и Слави. Кукувците замърсяват медийната среда на България от 30 години. Зуека се появяваше вече и от хладилника на българите и от тоалетната чиния на българина.

Сашо

Сашо 30.08.2021 13:42

Защо не каза кой спря предаването господари на ефира? Спря го Бойко Методиев Борисов -изрода от Банкя. А в тая кочина Зуека няма смисъл да се връща.

Ванката

Ванката 30.08.2021 13:51

Сашееееее, Много си прост, да знаеш!

Ристю Бойкикиевски

Ристю Бойкикиевски 30.08.2021 13:56

Зуек, отрови нашите деца с простащините си,а твоето ще спасяваш, браво на теб, типично комуномутренско мислене.

МОЛИ

МОЛИ 30.08.2021 14:02

СТИГА ПРОСТОТИИ!ЗУЕКА ДА НЕ Е ОТИШЪЛ В ИСПАНИЯ С ДВА ЧИФТА ГАЩИ.КОЙ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ТОВА. И ДРУГО,ЗУЕКА САМО ЕДНО ДЕТЕ ЛИ ИМА???НАПРАВО МИ СЕ СГАЖДА ОТ ПРЕФЪРЦУНЕНИ ДИВОТИИ.ДА СИ ЖИВЕЕ ТАМ С ЗДРАВЕ С ПИЯНАТА СИ ЖЕНА.ЕДВА ЛИ ЩЕ НИ ЛИПСВА ТОЛКОВА!!!!

Цветков

Цветков 30.08.2021 14:45

Омърсихте всичко. Нито Зуека, Слави, Рачков ит.н.ще ми липсват.Когото си пожелаете, го оплюхте и омаскарихте. Сеир да има. Каже ли се нещо лошо по ваш адрес, веднага по телевизията се оплюва човека или се плаши със съд. Това сте вие ...и ТВ. 7/8.

Бай Вуцан

Бай Вуцан 30.08.2021 15:01

На мен ми писна от Арменците,които не си ходят в Армения,а тука само дават акъл и се правят на Българи,но не са,да си вървят в Родината и да се бият за нея,щото ги видяхме в последната война какви са,колко са смели и оправни ! Хайде друм !!!

Алито от София

Алито от София 30.08.2021 16:19

Оставете Зуека на мира, там ще му е в пъти по спокойно, а що се отнася за господарите имаше и много тъпотии в предаването дори и водещите, а за онова журнале къде го хванаха камери как се прави на умрело куче, не сте толкова ок

Бай Хой

Бай Хой 30.08.2021 16:27

Абе тва е некъв майтап, просто искат да го скрият щото ше участва в маскирания зуек.

Ханс

Ханс 30.08.2021 16:52

Кво са тия ма н га ли, дето дават "компетентно" мнение. Господари на ефира, не се ли подиграваше редовно с Вучков. Професора барем имаше стил и беше интелектуалец, тия усрьовци кво имат.... Прават се ма паляци вечер и туй то... Гоуем праз. Нищо мъжко бяма в тях, огин да ги изгори.

Маркони

Маркони 30.08.2021 19:06

Зуек не те харесван ами те обичам. Аизлез и кажи този и този от политическа партия спряха предаването. и тогава ще ти повярвам че искаш и помагаш да се оправят нещата в нашата държава. Предаите му този коментар.

Диди

Диди 30.08.2021 19:56

Не се връщай ,Зуек и успех!

Зуйо

Зуйо 30.08.2021 20:08

Слаб актьор и средна ръка водещ...Дано е по-добър като живописец, че ще гладува

Умен

Умен 30.08.2021 20:18

Изтъка платното и ритна кросното.

Маргаритка

Маргаритка 30.08.2021 22:06

Зуека, като много българи напусна страната! Но няма да прокопса!Това, което имаше тук няма да го има никъде!Детето му няма да има по-добро бъдеще!Разбира ли какво говори и какво прави!Е жив и здрав!Поживьом увидим!

Човек

Човек 30.08.2021 22:41

Браво на Зуека ,далече от това просташко ,чалгализирано население .То си харесва Бойко и чалгата.

споко бе

споко бе 31.08.2021 6:34

ще си дойде като насран

Десислава

Десислава 31.08.2021 10:10

Не се връщай Зуека . Успех

Таня

Таня 31.08.2021 12:23

Всеки бяга от чалгарската простотия на хората в България и алчните корумпирани политици ...Който е достатъчно смел, да се спасява, докато е време..

Рего

Рего 31.08.2021 14:25

Зуека ще се върне, лично ми го каза. Така че никой да не се тревожи!А блица, моля ви, не публикувайте такива еротични снимки на Мартина Вачкова, защото брутално се възбуждам и неконтролируемо свършвам.

Рего

Рего 31.08.2021 14:25

Зуека ще се върне, лично ми го каза. Така че никой да не се тревожи!А блица, моля ви, не публикувайте такива еротични снимки на Мартина Вачкова, защото брутално се възбуждам и неконтролируемо свършвам.

Електра

Електра 31.08.2021 16:49

Всеки знае, че Кауна Радеф и Прокобата спряха предаването, защото то са БСПеерасти. Тия мезерници, спряха и развитието на държавата, както и мечтите на хората, за по хубав живот...

Антон

Антон 31.08.2021 21:49

Неми пука за Зуека.Ние да сме добре

Алекс

Алекс 01.09.2021 19:37

Е, тоя дето ги гонеше - купиха си го и сега им пеее ... Боби Ваклинов - "Пари навреме... Пари на времееее!" (Official Video)

arting

arting 06.09.2021 20:39

Що си мисля, че картините на Зуека са "картини" само защото ги е рисувал Зуека!? Доста бездарна история...иначе да е жив и здрав! На мен лично няма да липсва.