Бомба! Зуека приключи с шоуто и телевизията, стегна куфарите и вече е... СНИМКИ

Бомба! Зуека приключи с шоуто и телевизията, стегна куфарите и вече е... СНИМКИ

Васил Василев - Зуека вече няма да радва българската публика, няма да води лайфовете на култови тв формати и няма да играе на родната театрална и филмова сцена. Поне няма да е скоро.

Това става пределно ясно от информацията, която вчера даде и екипа на "Маскираният певец" - че шоуто ще водят Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков. След като миналата година от шоуто бе сменен Димитър Рачков, който стартира собствено вечерно шоу, ето, че и дългогодишната му екранна половинка - Зуека, последва същата съдба.

Само че, докато Рачков продължава да се изявява в телевизията и да разсмива публиката, Зуека прави огромна творческа трансформация и вече няма да има нищо общо с телевизионните си изяви. В момента Зуека рисува активно, защото картините му се продават като топъл хляб, а интереса към тях става все по-сериозен - не само у нас, а и по света.

В профила на актьора в социалните мрежи е видно какво е всичко, което го вълнува от известно време насам в професионален план. Картините изобилстват за сметка на екранната му ангажираност на тв водещ.

Очевидно Васил Василев се издържа само от рисуване и към момента не обмисля съчетание с нищо друго. Отдал се е на това, което видимо му доставя огромно удоволствие и поне засега не смята да променя картинката.

Нещо повече - Зуека буквално си е стегнал куфарите далеч от България, но къде, все още не е ясно. В Инстаграм профила си актьорът с усмивка потвърждава действието и решението си, макар и без да внася никакви подробности - със снимка с два куфара.

По всичко изглежда, че няма да го видим повече в добре познатия тандем с Рачков, нито с новия, който спретна с Геро - нито на сцената на "Маскираният певец", нито в "Като две капки вода"./show.blitz.bg

Коментирай