logo

Ужас! Фенове не можаха да познаят Софи Маринова СНИМКА

Ужас! Фенове не можаха да познаят Софи Маринова СНИМКА

Софи Маринова неведнъж е експериментирала с визията си. Виждали сме я ту с дълга, ту с доста къса коса, различен грим и екстравагантни тоалети, но това, което показва в скорошно видео, е направо потресаващо.

Изпълнителката втрещи многобройните си фенове в социалните мрежи с начина, по който изглежда лицето й в момента, а някои от тях дори допуснаха, че любимката им си е правила някакви не много успешни разкрасителни процедури.

Софи Маринова: Искам маникюр! Поне като се мре да сме красиви!

Етрополската легенда разпространи клипче от едно от последните си участия, като от кадрите се вижда огромното й подпухнало лице. Дали става въпрос обаче за кофти тунинг или просто за лошо качество на видеото, певицата най-вероятно скоро сама ще подскаже.

Лицето на Софи Маринова в този случай действително има неестествен вид и доста странна форма, а е възможно, освен продецури с обратен ефект, певицата да е наляла и някое друго излишно килце върху себе си.

Добре известно е, че преди години Софка си увеличи бюста с 330 кубика, има и перманентен грим.

Софи Маринова лъсна без бельо на участие СНИМКИ 18+

"Имам перманентни вежди, все едно имам и червило, а то е такова нарисувано, имам и такава очна линия. Пак с упойка ми го правят и си боли. Коя жена не обича да стане от сън и да си е винаги леко нагримирана?! Като влезнем още в годините и се сбръчкаме, ще почнем и други неща да правим", заяви преди време колоритната ромска певица.

Потрес! Софи Маринова наложи жесток лимит на Гринго

С раждането на сина си Лоренцо, певицата се е подложи на доста тежка операция за пластика на корема, а после си сложи и порцеланови фасети на зъбите. Преди 4 години, когато точно бе в пика на любовта си с Тодор Давидов – Гринго, Маринова отново се тунингова – увеличи размера на гърдите си, но не се спря само с тях. А според запознати е Софка е дала близо 10 бона за новото си лице, пише "Уикенд"./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 06.04.2020 12:07

http://coronavirus.eti.pw

Стаменов

Стаменов 06.04.2020 12:37

Ако не са Шуменските ц игани (Стораро), то ще ни занимават с Етрополската "Перла" ........ смях.

Геле

Геле 07.04.2020 8:02

Ми да си тунингова и задника и съвсем да замяза на маймуна!

Borqna dimiyrova

Borqna dimiyrova 07.04.2020 9:52

Kakvo samo komentirate sofka vece prekslqvate