logo

Софи Маринова: Искам маникюр! Поне като се мре да сме красиви!

Софи Маринова: Искам маникюр! Поне като се мре да сме красиви!

Софи Маринова спазва пълна социална изолация. След като й отпаднаха всички музикални ангажименти, ромският славей се изолира в дома си, заедно с любимия й мъж Гринго и нейният син Лоренцо. Наш репортер се свърза с нея, за да разберем как минава ежедневието й, обвзела ли я е паника и за какво се страхува най-много:

 

- Софи, спазваш ли препорачителната карантина?

- Спазвам я стриктно! Те хората гледат точно от нас, известните, ние служим за пример! Трябва да спазваме социалната изолация, че е страшно положението! Аз съм си вкъщи, участията паднаха. Това не е проблем, работа ще има и след 100 години, важно е да сме живи и здрави. 

- Ти си човек, който е свикнал да бъде сред много хора и вероятно сега ти е трудно да спазваш тази изолация....?

- Побърквам се! Не може да се излиза, но имаме голяма тераса и седим на нея с Гринго и Лоренцо. Почивам си, изгледах всички филми на света - ужаси, комедии, романтични.... (смее се) 

- Страхуваш ли се да не станеш жертва на коронавируса? 

- Много се страхувам. Не толкова за мен, колкото за децата - за Лоренцо, за племениците ми. Животът е мил... 

- Статистиката сочи, че не е опасно за младите, проблемът е за възрастните хора...

- Е, това ми вика и Лоренцо, че го е срах за мен. Да ни пази Господ, всички да се молим. От новините само ни шашкат, само казват да не се излиза и ние не смеем да си подадем носа. Какви ли не коментари се появиха вече, най-вече се жалват жените, че не могат да отидат на маникюр, фризьор... Поне като се мре да сме красиви! (смее се) 

- На теб липсват ли ти тези чисто женски глезотийки?

- Е как?! Аз не мога и да готвя, опитвам се някакви неща да правя, ама Лоренцо и Гринго ми се мръщят, правят ми забележки, че не е вкусно. Вчера тъкмо се жалвах на Гринго, че ръцете са ми заприличали на нищо от миенето на съдове. Веднага се сещам за маникюрче, педикюрче... Оооо, аз много обичам, ама скоро няма да има! (смее се) 

- Сега няма и участия, падна всичко...

- Програмата за цялата година ще ми се разбърка, ще стане мазало. Ще ни се отрази пагубно, ужас ще стане. Сега ще стане страшното! Ще почне да се краде масово. 

- Хубавото е, че в този момент си с любимите си мъже, имате повече време да прекарате заедно... 

- О, да, семейството е най-важно! Гринго си дойде от Германия преди седмица. Уплашила съм се! Гледам че и Гринго, и Лоренцо са смутени. Гледаме да си стоим у дома. Купихме си куче - мопс, та поне той ни съживява, занимаваме си се с него!/show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 20.03.2020 12:49

http://coronavirus.eti.pw

Red

Red 20.03.2020 21:04

Хубава работа, ама циганска...

С Тулев

С Тулев 20.03.2020 21:15

Що не хвърлиш малко кинти за братята и сестрите си по гетата? - те не заслужават ли по добро съществуване или всеки да се спасява сам.,

luchiano124

luchiano124 21.03.2020 10:33

какво ни занимавате с тая мангуста миризлива,мръсната циганьорка.