logo

Потрес! Софи Маринова наложи жесток лимит на Гринго!

Потрес! Софи Маринова наложи жесток лимит на Гринго!

Отношенията между Софи Маринова и Гринго отдавна приличат на сапунен сериал, но това не пречи на фолк дивата и любимият й да творят нови и нови сюжети, с които да изумяват феновете.

Оказа се, че Софка отпуска ежедневно по 100 лв. на мъжа си Тодор Давидов – Гринго, а причината е повече от основателна - желанието й да  укроти комарджийския му мерак.

Софи Маринова шашна с арабски рожден ден! СНИМКИ

Мускулестият мачо, с когото певицата успя да сключи брак и да се разведе само за половин година, отново е на пълна издържка на гласовитата си съпруга, а в замяна от време на време го играе неин шофьор, пише "Уикенд".

Потрес! Софи Маринова е в паника, заради Гринго й отказаха...

"Софи му дава по малко пари всеки ден, защото Гринго беше силно пристрастен към хазарта. Залагаше на футболни мачове, дърпаше ръчките на ротативките и ходеше по казина", издават страховете на певицата от близкото й обкръжение.

Софи Маринова се забули СНИМКИ

След като се събра с Гринго, Софка спря да издържа цялата си многолюдна рода. Тя заявила на тримата си братя и снахите си, че им спира кранчето, защото има свое семейство. Това довело до сериозни панаири във фамилията, а родствениците на гласовитата звезда я нарекли "неблагодарница"./show.blitz.bg

Коментирай

Стамен Георгиев Георгиев

Стамен Георгиев Георгиев 27.01.2020 17:31

СОФКА КАСТРИРА ГРИНГО ЩЕ ПРАВЯТ ДУЕТ

Ай стига, бе!

Ай стига, бе! 27.01.2020 23:29

Циганска работа...

Амазония

Амазония 29.01.2020 0:37

В България много мъже чакат на жените си, абе било е някога държава сега мъжете путьовци