Софи Маринова вдигна луд купон и направи нещо много неочаквано ВИДЕО

Софи Маринова вдигна луд купон и направи нещо много неочаквано ВИДЕО

Софи Маринова вдигна луд купон до зори за 70-тата годишнина на майка си и накара всичките си близки и далечни роднини да танцуват неуморно с часове.

"Майко, да си жива и здрава и дълги години така да ни събираш", така Софка, която в момента гледаме в "Като две капки вода" започна купона, видео от който е качила в личния си Инстаграм профил.

Не е за вярване какво направи Гринго с тузарския джип от Софи Маринова СНИМКА

Поп фолк дивата се раздаде на макс, изпявайки някои от вечните си хитове за тържеството на майка си, а гостите бяха почерпени със специално изпечено агнешко месо.

Сринаха със земята Поли Генова за гаврата й със Софи Маринова ВИДЕО

"От много години не съм си виждала братовчедите, благодаря на майка, че ни събра. Пяла съм на много хора, но сега искам да пея само за вас", откровеничи през сълзи Софи.

Шок! Софи Маринова живяла в пансион

Въпреки че са доста повече от позволените 15 човека, семейството съумява да пази дистанция и дори по време на танците на дансинга има място помежду им. Любопитен момент от партито бе и импровизирания дует, който Софи Маринова и приятеля й Гринго направиха като изненада за рожденичката Мария. Изпълнителката подари на майка си и техен общ портрет, който да краси стената й в Етрополе./show.blitz.bg

Коментирай