Шок! Софи Маринова живяла в пансион

Шок! Софи Маринова живяла в пансион

Софи Маринова е имала изключително бедно детство. Ромската перла е най-малкото дете на родителите си и е единствената им дъщеря.

Софка има общо четирима братя, а мечтата на татко й е в къщата най-сетне да дойде момиче. Затова с жена му не спират с опитите за щерка, докато на бял свят не се появява певицата.

Софи е родена в София и е кръстена на столицата. Многочленното семейство обаче живее в Етрополе. Прехраната на пет деца е трудна за родителите, които едва смогват да ги отгледат. В града разказват, че в началото Маринови обитават бунгало. А когато поотрасва малко, Софи е пратена в пансион в село Брусен.

Заразената с К-19 Софи Маринова: Такова куче като мен не мре!

Там учи до осми клас, като се прибира у дома само за почивните дни. "Всяка сряда ни водеха на кино вечер в пансиона, но трябваше да си платиш 30 стотинки вход", разказва Софка. Само че семейството няма никакви средства и не дава джобни нс момичето. Затова тя започнала да ходи при бабите и дядовците в селото и да им помага в селската работа - да им обръща градините. За отплата й дават или по някоя круша или стотинки. Така от къща на къща Софи събирала достатъчно стотинки за билет. 

Още в пансиона тя проявява гласовите си способности. След като се завръща да живее в Етрополе, из града се разчува, че има невероятен глас. В десети клас е, когато в дома им идва оркестър да я иска за певица. Таткото Марин бурно изригва - единствената му дъщеря трябва да завърши образованието си. Майка й обаче я подкрепя и успява да убеди и мъжа си. 

Родителите й не само я подкрепят в музиката, но и никога не се месят в личния й живот. Като тийнейджърка я харесал ром от заможен род и отишъл да иска ръката й. Таткото Марин обаче заявил, че в неговата къща всеки сам решава за кого да се омъжи, пише Галерия./show.blitz.bg

Коментирай

ДОН

ДОН 16.04.2021 12:16

Омръзнаха ми тези холивутски приказки На времето нямаше бедни защото всички работихме.

........па

........па 16.04.2021 15:18

Стара циганска традиция е данъкоплатеца да им отглежда децата затова и са я пратили в пансион.