Сринаха със земята Поли Генова за гаврата й със Софи Маринова ВИДЕО

Сринаха със земята Поли Генова за гаврата й със Софи Маринова ВИДЕО

Поли Генова отново си навлече гнева на зрителите на "Като две капки вода" след имитацията на Софи Маринова. Певицата подходи с пародия към емблематичната фолкпевица, но вместо да покаже колежката си в лоша светлина, накрая Поли стана за смях пред всички. 

Вечният хит на Софи "Стари рани" се оказа непосилна задача за Поли и в последствие тя смени песента с по-лесно, но отново не по силите на гласа й. Визуално Поли също приличаше на някакво чудовище от филм за ужасите, а не на ромския славей. 

Всеобщото мнение на зрителите е, че Поли се е подиграла жестоко с образа на фолкпевицата. Често й се случва да подхожда с ирония към образите, които й се падат да имитира, но се оказва крайно слаба в имитациите. Обявената за добра певица Генова и ходила цели два пъти на Евровизия, не се справя добре с пеенето на живо на други песни и не за първи път вие фалшиво. 

 

Поли Генова като Софи Маринова 

"Поли се изгаври с песните на Софи. Преекспонира цялото поведение. И като дойде моментът някой поп изпълнител да пее поп фолк си личи, колко не може да пее. Та тя едно изречение не можа да изпълни. Имаше само задъхано рецитиране и лигаво поведение. Софи не би постъпила така с нейна песен", гласи един от коментарите в официалната страница на шоуто. 

Зрители на "Като две капки вода" припомнят, че досега само Мария Илиева се е доближила най-много до Софи Маринова с имитацията си на "Плачещо сърце". Михаела Маринова и Маргарита Хранова също са се опитвали, но Поли Генова държи първо място за най-ужасяващо изпълнение въобще във формата. Дори Ваня Джаферович и Джуджи, които бяха пълна скръб в шоуто, не са имали толкова ужасяващи превъплъщения./show.blitz.bg

Коментирай

Реалист

Реалист 21.04.2021 9:28

Кви вечни рани бе журналя бездарни. Не сте си направили елементарен опит за проверка

Фен

Фен 21.04.2021 11:16

Изпълнението на Поли беше великолепно. Дори и Софка изпадна в див възторг. Плюещият журналист да има доблестта да си напише името и да не се крие в стил " една комшийка ми каза".

Ами,

Ами, 21.04.2021 11:23

Поли досега имаше само една що-годе добра имитация на Едит Пиаф и НИЩО друго.Не става,ама фукнята и до небесата.

До Фен

До Фен 21.04.2021 12:00

Ти глух ли си?! Това беше ужасно дразнещо изпълнение! Виж коментарите в страницата на предаването и ще се убедиш, че на никой не му е харесало...

ха ха Хо

ха ха Хо 21.04.2021 12:20

Поли врещя и скача по сцената като побесняла коза....и грима няма нищо общо с клипа.Сложили и сегашните нелепи вежди на Софка.

Моето мнение

Моето мнение 21.04.2021 15:29

Не харесвам Поли Генова, нито като певица, нито като излъчване. Не харесвам гласа ѝ, а в имитациите просто не става. Нистина единствената що годе получила ѝ се имитация беше на Едит Пиаф.

Критик

Критик 25.04.2021 21:04

Толкова си може. Тия дето я пуснаха да пее къде им бяха ушите. На закачалка та ли.

mariannata

mariannata 29.04.2021 9:13

пълна БОЗА е това т.нар."шоу". Пробутват мазни чалгари сигани.

pedima

pedima 06.05.2021 14:42

Поли Генова имитира неуспешно Софи. Много слабо изпълнение, дори фалшиво на места. Гласът на Софи е специфичен и труден за имитация.

Музикант

Музикант 08.05.2021 11:24

Поли Генова не може да пее. Просто няма глас . Тя е една от най-прехвалените певици у нас и то незаслужено. Просто комерсиален продукт .

Познавач

Познавач 08.05.2021 11:29

Качествените певци не разчитат на участия в комерсиални предавания от рода на тези. Те пълнят залите на концертите си, издават албуми.Да сте видели Лили Иванова или Георги Христов да участват в тези бози ? Като жури по им приляга, но никога да участват и да се излагат като Политу.

Хаха

Хаха 28.05.2021 19:52

Пълен бездарен ужас!!! Маринова е в пъти по талантлива от Поли.