Симона Загорова по-тежка с 20 кг. от Глория СНИМКИ

Симона Загорова по-тежка с 20 кг. от Глория СНИМКИ

Симона Загорова от години води битка с килограмите, но поне засега не много успешна. Оказва се, че чаровната щерка на Глория е по-тежка точно с 20 кг. от нея.

Каквото и да прави Симона не може да свали килограмите под 70, пише Lupa.bg, а за разлика от нея именитата й майка е заковала кантара на 50 кг. и не спира да впечатлява с формата си.

Щерката на Глория подложена на психически тормоз от...

Въпреки че е само на 22, Загорова активно обработва снимките, които качва в социалните мрежи, за да изглежда така, както би й се искало в действителност.

Симона Загорова с трогателни думи след смъртта на баба си ВИДЕО

Не всички снимки обаче, които по един или друг начин стават публично достояние, могат да бъдат обработвани щателно. Това се случи с кадър, който Глория качи, а на него тя и дъщеря й имат обща изява на сцената.

Изнудват Глория да плати откуп за дъщеря си

Фотосът е поредното потвърждение за блестящата форма, в която се намира Глория и за съвсем не толкова слабата Симона Загорова.

Горещо! Глория пак сложи колежките си в малкия си джоб! СНИМКИ 18+

Любопитна подробност е, че Симона от малка има проблеми с килограмите, но още като хлапе именитата й майка я подложи на строг хранителен режим, с който тя успя да се втали.

Щерката на Глория палува с танцьор на плажа СНИМКИ

През последната година обаче, отново е наддала бая. Вярваме, че скоро Симона ще се вземе в ръце и по примера на майка си, ще си върне предишната хубава фигура./show.blitz.bg

Коментирай