Щерката на Глория палува с танцьор на плажа (СНИМКИ)

Щерката на Глория палува с танцьор на плажа (СНИМКИ)

Щерката на Глория - Симона Загорова, ще се окаже доста палава. Младата певица използва всеки удобен момент да се забавлява с приятели, а изглежда е готова и на флиртове. 

Наскоро Симона се отдаде на плажно парти в компанията на известен танцьор. Двамата събраха погледите на плажа с интимни сцени, много смях и пресушаването на чаша след чаша вино. Това породи съмнения, че щерката на Глория и композитора Илия Загоров има по-близки отношения с чаровния танцьор от балет „Фънки Мънкис” Атанас Паскалев, по-познат в светското общество като Начо. 

Симона привлече вниманието към себе си и с пищната си естетсвена гръд, с която слага в малкия си джоб и най-цицорестите колежки на майка си. А Симона доста често може да бъде забелязана на плажа в Слънчев бряг, тъй като прекарва свободните си дни в апартамента на майка си там. 

Щерката на Глория смая с тази СНИМКА

Така и не става ясно дали Загорова и 31-годишния мъжкар са нещо повече от приятели, но напоследък името й е забърквано с много различни мъже. Откакто заряза гаджето си Симеон тя е засичана в компанията на момчета, които се спрягат за потенциални нейни партньори. 

Последно се шушукаше, че има интимни отношения с актьора от "София ден и нощ" Жоро Руменов. Двамата често бяха засичани в една компания, но докато Симона беше на почивка Гърция, Руменов, който играеше ролята на Лазар – гаджето на Стела в „София ден и нощ”, също пусна снимки от южната ни съседка в Инстаграм профила си, което насочи вниманието, че двамата май са двойка./show.blitz.bg

Коментирай