Симона Загорова с трогателни думи след смъртта на баба си ВИДЕО

Симона Загорова с трогателни думи след смъртта на баба си ВИДЕО

Голямата трагедия сполетя семейството на Глория преди броени дни. Певицата сподели, че е загубила баба си. Изпълнителката на "Щастието е магия" не пропусна да сподели снимка със своята баба и да й пожелае да й бъде светло по пътя.

Певицата много плакала на погребението на своята баба, която помагала при отглеждането й. Дъщерята на Глория - Симона Загорова, също била силно привързана към бабчето и трогна приятелите си в социалната мрежа с послание и кратко клипче с бабата, на което си личи, че е била със завидно чувство за хумор.

"Еййй, бабче!!! Ти беше най-силният човек, който познавах, човекът с най-борбения дух и този човек, който беше до всички нас в добро и лошо! Човекът с най-голямо чувство за хумор! С теб всеки миг беше весел, и всяко събиране грейваше от присъствието ти! Благодаря ти за това,че ми даде най-ценните съвети, затова че беше неотлъчно до мен в най-трудните ми моменти! Макар с "управителя"(бастунчето ти) ти винаги беше на първи ред, плачеше от гордост и се радваше заедно с мен за успехите на всички нас!!! Благодаря на Бог, че имах честта точно ти да си моята пра баба! Ти винаги ще си част от мен! Обичам те!!! Светъл да е пътят ти небесен, бабче"< написа Симона и сподели клипче, на което се шегува със своята забавна баба./show.blitz.bg

 

Коментирай