Първо в БЛИЦ! Софи Маринова взима 80 бона от Слави! С тях ще измъкне Лоренцо от затвора

Първо в БЛИЦ! Софи Маринова взима 80 бона от Слави! С тях ще измъкне Лоренцо от затвора

Мъжете в живота на Софи Маринова не спират да я тормозят психически и физически. Певицата няколко пъти става жертва на побой от любимия си Гринго, но заедно със сина й Лоренцо не спират да харчат парите й. Все се налага да ги спазява от затвора и с много пари да купува свободата на любимите си мъже. 

От участието си в "Като две капки вода" Софи се беше договорила за доста солиден хонорар от 100 бона, но точно тогава Гринго бе тикнат зад решетките, след като се установи, че участва в схема за изнудване. И парите от формата на Софка отидоха по адвокати, за да може да го освободи предсрочно. От няколко дни пък синът й Лоренцо е обявен за международно издирване, след като името му забъркано с трафик на бежанци. 

 

Ромският славей не отговаря на мобилния си телефон, а този на Лоренцо от няколко дни е изключен. Оказа се, че любимата изпълнителка ан България не е знаела за незаконните дейности на сина си и е силно притеснена каква съдба го чака и да не прекара най-хубавите си години зад решетките. 

На 8 октовмри Софи Маринова ще изненсе огромен концерт в зала "Арена Армеец" заедно с Ку-ку бед, разбира се, под крилото на Слави Трифонов. Проблемите с Лоренцо се отразяват зле на чалга фурията, която няма време за репетиции и въобще да помисли какво ще прави на концерта, който отдавна е разпродаден до последния билет. 

Наш репортер научи, че Софи Маринова се е разбрала с екипа на Слави да пее на концерта срещу сумата от 80 бона. Певицата цъка с език, че за пореден път ще види толкова пари накуп и отново ще трябва да ги дава по адвокати, за да измъкне кожата на сина си. И пак ще се размине с мечтания дом, който иска да си построи в родния Етрополе./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 02.10.2022 10:08

Не знае с какво се занимава Лоренцо ама друг път.Цигански номера.И грингото и един от тарторите в трафика на миграни а Софка уж ни лук чла нилук мирисалА.

Иванко1.1

Иванко1.1 02.10.2022 12:42

А защо, при мъж и син трафиканти, още я държат жури.По белия свят и за по малко гонят. Ама тук като сиган минава метър.

хари

хари 02.10.2022 13:27

НЕ Е ЗНАЕЛА АМА ДРУГ ПЪТ И ТАЗИ Е ЖУРИ ТОВА Е ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EЛЕКТРА

EЛЕКТРА 03.10.2022 10:12

Ромският нежен джендър Куренцо бая любов го чака от братятя му в панделата.

Хую

Хую 04.10.2022 19:41

Кака СОФКА в гъзъ мнооого обича да я порят

Хую

Хую 04.10.2022 19:41

Кака СОФКА в гъзъ мнооого обича да я порят

винкело

винкело 28.10.2022 8:41

Ех, тая кава работа би ми свършила на полето... Да гони гаргите... Афтентично бустанско плашило!