Преслава призна какво е правила през локдауна СНИМКИ

Преслава призна какво е правила през локдауна СНИМКИ

Поп фолк дивата Преслава призна в тв интервю пред Нова телевизия какво точно й се е случвало в периода, в който нямаше ангажименти и не излизаше никъде заради пандемията и ограничителните мерки в страната и по света.

"Човек, когато си прави равносметка, гледа какво е спечелил и какво е постигнал. Аз мисля, че тази година трябва да си направя равносметка какво съм дала. Дадох една добра година на моята дъщеря. Имах шанса да бъда нон-стоп с моята дъщеричка", сподели певицата Преслава в ефира на "Събуди се".

Преслава разтърси с емоционално признание за.. СНИМКА

Като най-труден момент определя началото на пандемията заради стреса и незнанието. Още през март тя спира с участията, тъй като се е притеснила от заразата. Семейството се отделя в имот на село, за да са далеч от хората. Отказвали са да се срещат с познати, ходели до магазина само през един ден от седмицата.

Преслава изуми всички! Събра се със... ВИДЕО

"Пръскахме продуктите с дезинфектант, за да унищожим вируса. Много хора се паникьосаха. Това беше неизвестно за целия свят. Аз и Павел се сблъскахме с вируса, но го прекарахме леко. Оказа се, че аз имам повече антитела, защото съм боледувала по-дълго", сподели певицата.

Тя разказа, че дъщеря й толкова е свикнала мама да си е вкъщи, че не иска да се отделя от родителите си. "Когато ме види да се обличам, идва при мен и ми казва: "Мама няма да ходи на работа". Като всяко малко дете на нейната възраст. Тя имитира всеки от нас", сподели още изпълнителката./show.blitz.bg

Коментирай

К-н

К-н 22.05.2021 22:16

Психопат е тази !!!