Преслава изуми всички! Събра се със... ВИДЕО

Преслава изуми всички! Събра се със... ВИДЕО

Преслава е една от най-големите български звезди, но съумя да запази човешкото в себе си. За разлика от колежките си, Преслава не се взема за голяма звезда, не парадира с положение и пари. 

В петък вечер пайнерката си взе почивен ден, за да може да отиде на знаково събиране, което чака от години. Всички бяха изненадани да я видят, а още повече от неподправеното й поведение, с което по никакъв начин не натежава на околните с успехите си и ореола, който нейните фенове са й поставили. 

Преслава изпоти с убийствен сексапил "В твоето легло" ВИДЕО

Топ звездата отиде на наборна среща със съучениците. Випуск 2002 си организирали среща, а Преслава въобще не се замислила дали да отиде да види съучениците си. Певица сподели няколко лайфа в своята страница и показа на всички любимата си учителка по математика, както и приятелите си от детските години. 

Не всички са успели да присъстват на срещата на випуска. Изпълнителката на "Пиян" издаде, че са били 20 човека в класа, но предната вечер се видели малко повече от половината. Тя поздрави всички, които не са успели да се освободят и да се присъединят към тях. 

Срещата на випуска минала с много танци и песни. Преслава завела със себе си и своята сестра Ивелина Колева, която е по-голяма, но пък се познавала с всички съученици на сестра си. 

Преслава е завършила музикалното си образование в местното училище в Добрич, със специалност фолклорно пеене, свирела е и на гъдулка. Започва да пее още от 15 годишна по заведенията с много голям успех./show.blitz.bg

Коментирай