Преслава разтърси с емоционално признание за... СНИМКА

Преслава разтърси с емоционално признание за... СНИМКА

Появата на малката Паола в живота на Преслава несъмнено оказва влияние не само върху мисленето, но и върху всичко останало в живота на поп фолк дивата, която наскоро изненада много с равносметките, които си прави.

Този септември малката дъщеричка на изпълнителката ще навърши три годинки и вероятно заради това Преслава е решила да поднесе серия от признания заради нея.

Кали с жестока гавра по Камелия и Преслава ВИДЕО

"Аз прекалено много се отдавам на едно нещо, като се захвана с него и съм си мислила, че като родя, ще бъда домакиня, майка и нищо друго. Нещата обаче могат да се съчетават", призна наскоро Преслава в тв интервю за "Планета".

"Паола е една много голяма късметлийка, защото тя е много привързана към мен и благодарение на пандемията тя имаше шанса да бъда нон стоп до нея. Тя е разкошно дете, много е забавна, вече доста говори, разсъждава, задава ти въпроси. На мен самата ми е интересно. Може би това беше правилната възраст, в която родих, да за да мога да й се отдам изцяло."

Преслава изуми всички! Събра се със... ВИДЕО

Преслава е убедена, че майчинството може да върви ръка за ръка с кариерата и няма как да не й повярваме предвид актуалните си успехи в професионален план. Преди броени дни тя представи новата си песен "В твоето легло", която за часове се превърна в тотален хит, регистрирайки над 3 милиона гледания в YouTube.

"Много е трудно вече да уцелиш формулата на една песен, да бъде хит. Може би е някаква и магия, и късмет. Имам шанса да работя с много добри професионалисти, а и самата аз доста активно се включвам и в текста, и във всичко. Старая се, вълнувам се и все още се радвам на всичко, което се случва в професията ми", добавя още поп фолк дивата./show.blitz.bg

 

Коментирай