Обрат! Галин с шокиращи думи за конкурента си  Фики

Обрат! Галин с шокиращи думи за конкурента си Фики

Фолк идолите Галин и Фики са смъртни врагове още от началото на своите музикални кариери. Със зъби и нокти драпаха да покажат превъзходството си пред другия и всеки от тях изживя своя апогей и падение. 

Изглежда в отношенията им е настъпил катарзис, което изненада почитателите им, които се разделиха на два враждуващи лагера и допълнително подклаждаха омразата помежду им. Галин, който в момента е отдаден на продуцентската си работа, за първи път реши да говори открито за колегата си. Не пропусна да каже и цялата истина за раздялата с певицата Диона. 

Галин стана сензация в Египет, след като... ВИДЕО

Вижте каква изненада получи Галин за РД и защо се разплака ВИДЕО

Галин направи изненадващи признания за  Фики Стораро, който за втори път се представя блестящо в „Като две капки вода“. Повод да даде своята оценка бе въпрос на фен, зададен в социалната мрежа.

Галин често си комуникира с почитателите и няма теми табу, а този път сред многобройните питания бе и въпрос, свързан с рейтинговото шоу за преобразявания „Честно казано, след Фики едва ли някой би се справил на такова високо ниво от нашия бранш в „Капките“. Не знам, трябва много да внимавам, че Фики доста вдигна летвата“, сподели той. С това ясно показа, че е загърбил миналото си с Фики и гледа напред с позитивизъм.

Певецът, който е и продуцент на млади таланти в лейбъла си Алфа Мюзик, за пореден път коментира и края на договорните си взаимоотношения с Диона. „Разделихме се с усмивки на лицата. Тя беше много доволна, че разваляме договора, аз също бях много доволен“, отсече той./show.blitz.bg

Коментирай

nik4o bosa

nik4o bosa 30.04.2021 10:41

nik4o bosa2