Галин стана сензация в Египет, след като... ВИДЕО

Галин стана сензация в Египет, след като... ВИДЕО

Истински прецедент в попфолка забеляза наш репортер. Фолк звездата Галин се оказа музикална сензация в Египет, а един от хитовете му гърми от всички комплекси на курорта Хургада. 

На любопитната гледка се натъкнал наш сънародник, който наскоро бил на почивка в африканската страна. Там за Ковид-19 като че ли не са чували и всяка вечер в хотелските комплекси се организират шумни партита за гостите от цял свят. И в разгара на вечерта, нещо като химн, диджеите атакували купона с един от хитовете на нашенеца. 

 

Става въпрос за песента "На Египет Фараона", чиято премиера бе още през 2016 години и се оказа най-големият летен хит за въпросната година. Пет годинипо-късно в Египет са чули за парчето, посветено на тяхната история и култура, и се влюбили в него.

На любителското клипче ясно се вижда какви кръшни танци се мятат на дансинга от хора от всякаква националност. Това е сериозен пробив за Галин, след като песен изцяло на български език се превръща в хит в толкова отдалечена страна със съвсем различна култура от балканската. 

Очевидецът на купона е качил видеото и е тагнал любимата си българска звезда, а Галин побърза да покаже на почитателите си как се забавляват туристите на неговия хит. Отбелязано е името и на Азис, който се включва с вокали в хитовото парче./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

оооо

оооо 23.03.2021 16:16

Господи, прибери си версиите......

абе,

абе, 24.03.2021 10:45

Глупости,това са си поръчали туристи чалгаропитеци.Преди няколко години песен на Гъзис чух в куророт на о.Сицилия поръчана си от пловдиски лекари чалгаропитеци.Доповръща ми се.